Евакуираха цял вход заради дим в "Меден рудник", подивял мъж нападна полицаите с юмруци

Евакуираха цял вход заради дим в

Причина за пушека се оказали заапалени хартии в банята на жилището

Цял вход в бл. 91 в "Меден рудник" е бил евакуиран вчера рано сутринта, заради гъст пушек от апартамент на първия етаж в блока. 

Сигнал за инцидента е подаден около 7:00 часа сутринта, а изпратените на място полицаи и огнеборци евакуирала живущите от горните етажи.

В апартамента, от който излизал дима, живее трудно подвижна и самотна жена. Неколкократните опити за отваряне на входната врата на апартамента от служителите били прекъснати от мъж във видимо неадекватно състояние, който отворил вратата. 45-годишният мъж бил агресивен и след отправени обиди към полицаите, нанесъл удар с юмрука в областта на корема единия от тях. С цел предотвратяване на противоправното му поведение за задържането на бургазлията са използвани физическа сила и белезници.

При извършения оглед в жилището стая е открита 70 годишната трудно подвижна жена, която била в добро състояние. В жилището не е установен пожар, а пушека идвал от запалени хартиени листи в банята на апартамента. По случая е образувано бързо производство.

Коментари

Още от последните новини