Ето какво остана от тузарския „Ягуар“, вижте щетите от снощния пожар в „Зорница“ (Снимки)

Ето какво остана от тузарския „Ягуар“, вижте щетите от снощния пожар в „Зорница“ (Снимки) - E-Burgas.com

Шепа пепел. Буквално това е останало от луксозния лек автомобил „Ягуар“, който бе запален снощи до бл. 20 в ж.к. „Зорница“. Това се вижда от щетите след огромния пожар,в който изгоряха няколко автомобила, паркирани в съседство.

Припомняме, че по данни на полицията пожарът е умишлен, а собственик на возилото, което е на 2 години, е 49-годишен бургазлия, който живеел наблизо.

От огъня още един автомобил е изгорял напълно, а друг бе частично засегнат. Пострадало е и още едно превозно средство – служебен лек автомобил на популярно фирма за кафе, чиито калник е частично стопен.

Галерия
Свързани статии
Клошар пострадал от пожара в плажната дискотека ''Планет'', откаран е във Варна Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Пиян айтозлия се претрепа с триколка Пенсионери пострадаха при пожар в Банево 31-годишен мъж от Черноморец потроши два автомобила (Снимки) Домашни кучета нападнаха дете в монтанско село МнВР призова българите да не пътуват към Пирот Влак с амоняк дерайлира в Сърбия, 51 души са натровени, идвал е от България Вагон от влака Бургас-София дерайлира на Централна гара Пожар взе три жертви в София
Тагове
пожар инцидент лек автомобил палеж
Коментари

Още от последните новини