Експонираха нови скулптури до старата църква в Поморие (Снимки)

Експонираха нови скулптури до старата църква в Поморие (Снимки) - E-Burgas.com

“Дъно” на Олга Йорданова, “Фрагмент от нещо по-голямо” на доц. Георги Минчев, “Детство” на Даниел Кънчев и “Раковина” на Атанас Стоянов са четирите нови произведения от Втория пленер по скулптура “Светът е море” 2021 – Поморие.

Скулптурите са временно експонирани на брега на морето, под старата църква – храм “Преображение Господне” и дори веднага след поставянето им, те намериха първите си почитатели.

Предстои красивите пластики да бъдат разположени в зелените площи на града.

Галерия
Свързани статии
Отварят триажен кабинет за пациенти със съмнение за ковид в Поморие Пожарникари от Поморие обучиха доброволци в гасенето на пожари (Снимки) Морски общини започват акция по събиране на стари електроуреди Граждани и бизнесмени от Поморие ще се включат с предложения за новия проектобюджет Окошариха украинец в Поморие заради контрабандни цигари Откриват паметник на загиналите във войните в Козичино Поморие – пристан на тракийските бежанци от с. Ениджия Поморие отбеляза 80-годишнината на гениалния български поет Радко Радков Поморие ще реставрира храм със собствени средства За първи път плувен маратон в Поморие
Тагове
поморие скулптури
Коментари

Още от последните новини