Експонираха нови скулптури до старата църква в Поморие (Снимки)

Експонираха нови скулптури до старата църква в Поморие (Снимки) - E-Burgas.com

“Дъно” на Олга Йорданова, “Фрагмент от нещо по-голямо” на доц. Георги Минчев, “Детство” на Даниел Кънчев и “Раковина” на Атанас Стоянов са четирите нови произведения от Втория пленер по скулптура “Светът е море” 2021 – Поморие.

Скулптурите са временно експонирани на брега на морето, под старата църква – храм “Преображение Господне” и дори веднага след поставянето им, те намериха първите си почитатели.

Предстои красивите пластики да бъдат разположени в зелените площи на града.

Галерия
Свързани статии
Поморие ще се поклони пред героите, дали живота си за Освобождението на Анхиало Кметът на Поморие поиска от държавата достъп до договора с летище Бургас Туристическият бранш подкрепя община Поморие в казуса с летище Бургас Изграждането на нов паркинг е сред приоритетите в Поморие за първите три месеца Поморийци засадиха 35 дръвчета в кв. "Свети Георги" Кметът на Поморие Иван Алексиев пожела коледните жестове да бъдат повече Поморие си има вицесветовни шампиони по спортни танци Община Поморие получи „зелен сертификат“ за своя екоинициатива Pavell & Venci Venc идват за паленето на коледните светлини в Поморие Кметът на Поморие настоява за целогодишни пасажерски полети от летище Бургас
Тагове
поморие скулптури
Коментари

Още от последните новини