Екшън в "Лазур": Ревнив молдовец гърмя с газов пистолет свой съперник, после го наби

Екшън в

Ревнив молдовец изпрати в болница 20-додишен руснак след като му гръмна в лицето с газов пистолет. Екшънът се разиграва вчера около 21 часа на бургаската улица Копривщица. Двамата бабаити се скарали за момиче и след уговорка в социалните мрежи решили да се изправят лице в лице, за да изяснят отношения. След словесни пререкания обаче молдовецът извадил газов пистолет и прострелял руснака в областта на лицето, след което му нанесъл удар с юмрук в лявата част на главата. От удара 20 годишния руснак паднал на земята, при което главата му се ударила тротоара.

Настанен е за лечение в отделение „Неврохирургия“ при УМБАЛ – Бургас, с комоцио и съмнение за фрактура на черепа, без опасност за живота. Местонахождението на молдовския гражданин е в процес на установяване.

От проведените до момента полицейски действия е констатирано, че причина за конфликта са неизяснени междуличностни взаимоотношения по повод обща позната, като в социалната мрежа между двамата чужденци е постигната договореност относно мястото на срещата им в к-с „Лазур“.

По случая е образувано досъдебно производство.

 

 

 

 

Коментари

Още от последните новини