Двукратен световен шампион от Бургас стана баща на момиченце

Двукратен световен шампион от Бургас стана баща на момиченце - E-Burgas.com

Двукратният световен шампион по кикбокс при професионалистите Атанас Божилов стана баща на момиченце. Малката госпожица, която проплака в 6:25 часа на 2-и август, носи нежното име Анна. Тя е второ попълнение в семейството на Наката и очарователната му съпруга Вилиана, които са горди родители и на момчен – Петър.

„Безкрайно съм щастлив, съпругата ми и бебенцето се чувстват отлично, благодаря на лекарите за грижите. Вчерашният ден беше доста напрегнат ден, вечерта се състезавах в гала вечер и постигнах поредна победа, която посветих на малката“, заяви развълнуваният бургазлия, който вече гледа към следващото предизвикателство.

Атанас Божилов се занимава с бойни спортове от 2007 година. Със своите 177 см и 72 кг той има извоювани 16 победи, 2 от които с нокаут, 1 загуба и 0 равни резултата.  Наката е два пъти вице европейски шампион на WAKO (2016,2018), вице световен шампион на WAKO 2017, има първо място от Световната купа WAKO 2017 и е двукратен световен шампион за професионалисти на KGP 2018 и WAKO 2019.

Коментари

Още от последните новини