Два пътя остават затврени в Созопол

Два пътя остават затврени в Созопол - E-Burgas.com

Два пътя остават затворени за автомобили в община Созопол, въпреки че в момента спря да вали. Това са участъците Извор - Зидарово и Габър - Дебелт, съобщават от община Созопол.

Междувременно във връзка с нормализирането на пътната обстановка, днес Детска млечна кухня в гр. Черноморец ще предоставя храна.

Свързани статии
Отпуснаха над 3 млн. лева за засегнати от наводненията общиниПродължава отводняването и оправянето на щетите в БургаскоВъзстановиха движението между Ахтопол и Резово, водите на Велека освободиха пътяКметът на Средец се страхува от всеки интензивен дъжд, ще укрепват общината с 1 млн. леваШофьорът на микробуса в Дебелт не послушал пътни полицаи, четири пътища остават затворениБус с пътници попадна във воден капан в ДебелтОчаква се значителнло повишение на речните нива в Югоизточна БългарияОбстановката в Бургас вече е спокойна, 70 души за потърсили помощ заради наводнени дворовеРопотамо преля, затвориха пътя Приморско - СозополСитуацията на юг се нормализира, отвориха пътя Бургас - Черноморец
Тагове
дъжд дъждове наводнения пътища
Коментари

Още от последните новини