DronBurgas запчеата един от най-хубавите моменти на Теди Кацарова за лято 2019

DronBurgas запчеата един от най-хубавите моменти на Теди Кацарова за лято 2019  - E-Burgas.com

Макар и все още да не е дошло официално лятото певицата Теди Кацарова вече запази един от най-хубавите си спомени през него. Това се случи в луксозния морски комплекс „Анел“, край Созопол, където Теди снима най-новия си хит.

Песента се казва „Изгубени Намерени“ и е записана съвместно с екс вокала на Д2 - Дичо. Музиката е на DJ Monique, която реализира множество подобни проекти последната година, а морските кадри отвисоко са дело на DronBurgas.

Видеото към песента е снимано на два пъти – край морето, където своята част изпълнява Теди Кацарова, както и в София, където участва Дичо.

Любопитно е да отбележим, че скалистото място на брега, грабна сърцето на дъщерята на Силвия Кацарова и й остава едно от любимите по Южното Черноморие, както призна самата певица по време на снимките.

За дронските кадри от София се погрижи DJ Deal, наземното снимане е дело на Костадин Кръстев - Коко.

Припомняме, че това не е първата песен, в която се погрижихме за видеото отвисоко. Опитът на DronBurgas в музикалния бранш, се обогати значително през последните години с други проекти на DJ Monique, както и "ТЯ" с Мартина от Ice Cream, топ хитът на Павел и Венци Венц през 2018 и много др.

Видео
Коментари

Още от последните новини