Бургазлии искат стоп-колчета след лудата гонка в центъра

Бургазлии искат стоп-колчета след лудата гонка в центъра  - E-Burgas.com

Бургазлии поискаха да бъдат поставени ограничителни паркинг колчета, след като шофьор се гони с полицейски патрули по пешеходна алея в Бургас на метри от масите с клиенти на заведенията. След инцидента, хората работещи в пешеходната зона, настояват да бъдат взети мерки, съобщва bTV.

Kриминално проявеният, който застраши живота на десетки хора в петък вечер в Бургас, е профучал през оживените пешеходни булеварди в морския град с над 100 км/час. Инцидентът, който напомня за катастрофата с Милен Цветков, по чудо приключва без жертви. След злополучната гонка, мъжът е отказал да бъде тестван за алкохол и наркотици.

Петък вечер, малко преди полунощ. Първите отворени заведения, извадили маси отвън, са пълни с хора. Доника Стойчева обслужва клиенти, когато чуват вой на сирени и край тях профучава лека кола, следвана от полицейски патрул.

"Може би по-малко от два метра от някои хора… защото никой нямаше времето за реакция да предотврати инцидент", спомня си Доника. По думите й хората са се отдръпнали в последния момент, защото мислели, че ще спре и някой ще реагира. Шокът е голям, когато осъзнават, че са се спасили по чудо.

Автомобил катастрофира в центъра на Бургас след гонка с полицията Водачът е карал с висока скорост през цялата пешеходна зона на "Богороди", като след него били 5 полицейски патрула

След като прелита през пешеходния булевард "Богориди", беглецът завива покрай сградата на общината и продължава по централната пешеходна улица "Александровска". Забива се в дървения постамент на площада. Въпреки късния час и там е имало хора.

Коментари

Още от последните новини