Бургаската полиция по петите на нов ало измамник

Бургаската полиция по петите на нов ало измамник - E-Burgas.com
Архив news.bg

Бургаските полицаи установили самоличността на мъжа, взел парите от осъществена телефонна измама по класическия механизъм оказване на съдействие на полицията за залавяне на телефонни измамници спрямо 79 годишна жена от Ахелой.

Кражбата е осъществена на 20 август, когато пенсионерката дошла до Бургас и предала пред централния вход на ж.п. гарата сумата от 8 500 лв. Мулето е 79- годишен бургазлия от жп Меден Рудник, който отнесъл парите до място, съобщено му в телефонен разговор. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.              

ОДМВР – Бургас припомня, че на 23 август бе задържан 37-годишен криминално проявен бургазлия, който в периода от 14 до 19 август тази година, в ролята на т.нар. „муле“, взел общата сума от 10 400 лв. от двама измамени бургазлии отново по класическата схема оказване на съдействие на полицията за залавяне на телефонни измамници.

Свързани статии
Общините в Бургаско алармират: Ало измамите отново са на дневен ред! Внимавайте! Телефонните измами в Бургас и Поморие отново се отприщиха, ето как да се предпазите Муле от ало измами се обърка и занесе парите в полицията в Поморие Ало измамниците отново подлудиха Бургаско, ето какви са най-честите сецанрии Топ удар на бургаските криминалисти! Хванаха „муле“ на ало измамници от Велико Търново (Снимки)
Тагове
ало измами муле телефонни измами
Коментари

Още от последните новини