Бургас вече е червената зона, доц. Кунчев идва заради мерките

Бургас вече е червената зона, доц. Кунчев идва заради мерките - E-Burgas.com
Снимка БГНЕС

Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев ще посети Бургас и Велико Търново – двете области с най-висока към момента заболяемост, за да се запознае със ситуацията, свързана с COVID-19.

На място ще бъде обсъдена създадената организация за ограничаване разпространението на коронавирусната инфекция и налагането на допълнителни противоепидемични мерки на регионално ниво.

Съгласно чл. 63., ал. 7 от Закона за здравето временни противоепидемични мерки може да се въвеждат и със заповед на директора на съответната регионална здравна инспекция, съгласувано с главния държавен здравен инспектор за територията на отделна област, община или населено място. 

Свързани статии
Комисията по туризъм обсъжда мерки за спасяване на летния сезон От днес маските не са задължителни, а желателни Доц. Кунчев предупреждава за внимателно разпускане на мерките Край на всички ковид ограничения от 1 април Ново разхлабване на COVID мерките у нас Последен ден с по-строги ковид мерки, ето къде трябва да се показва зелен сертификат Две области у нас вече са в жълтата ковид зона Работодатели искат спешни мерки заради войната Ангел Кунчев: При влошаване на ситуацията мерките ще бъдат върнати Стойчо Кацаров прогнозира отпадане на мерките до месец
Тагове
Ангел Кунчев мерки
Коментари

Още от последните новини