Бургас вече е червената зона, доц. Кунчев идва заради мерките

Бургас вече е червената зона, доц. Кунчев идва заради мерките - E-Burgas.com
Снимка БГНЕС

Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев ще посети Бургас и Велико Търново – двете области с най-висока към момента заболяемост, за да се запознае със ситуацията, свързана с COVID-19.

На място ще бъде обсъдена създадената организация за ограничаване разпространението на коронавирусната инфекция и налагането на допълнителни противоепидемични мерки на регионално ниво.

Съгласно чл. 63., ал. 7 от Закона за здравето временни противоепидемични мерки може да се въвеждат и със заповед на директора на съответната регионална здравна инспекция, съгласувано с главния държавен здравен инспектор за територията на отделна област, община или населено място. 

Свързани статии
Проверяват лекар, издавал фалшиви ваксинационни сертификати на пациенти от Несебър Отново протест пред парламента И ресторантьорите в Бургас се вдигат на протест, няма да блокират кръстовища Ангел Кунчев: Не разбирам скептицизма на българите за ваксините Засилени проверки за ковид мерките започнаха в курортите Няма да въвеждат допълнителни ковид мерки в Бургаско Бум от проверки за спазване на ковид мерките в страната Ето какви са новите мерки, които влизат в сила от днес Мария Нейкова издаде заповед за стриктно спазване на мерките Стойчо Кацаров: Новите мерки може да са от следващата седмица
Тагове
Ангел Кунчев мерки
Коментари

Още от последните новини