БСП внася вота на недоверие утре

БСП внася вота на недоверие утре  - E-Burgas.com

БСП внася утре вота на недоверие, съобщиха от пресцентъра на партията. Подписката с мотивите ще бъдат депозирани в деловодството на парламента в понеделник в 14:00 часа.

Преди това в 11:00 часа социалистите ще проведат консултации и с няколко от по-малките извънпарламентарни формации като АБВ, Движение 21, а са поканили на среща и ДБ, но все още чакат отговор. От левицата вече разговаряха с парламентарните сили извън мнозинството и получиха подкрепа за вота от ДПС. Воля пък демонстрираха склонност да ги подкрепят, но все още умуват какво да решат. Независимите не отидоха на среща с БСП.

Червените анонсираха своя вот на недоверие в правителството като следствие от "провала в областта на околната среда и водите" - водната криза в Перник, мръсния въздух и скандала с боклуците от Италия.

Свързани статии
Бойко Борисов: Шоуто в парламента струва 19 млн.лв. на ден, представете си ги в асфалт! Гимнастика: БСП върна мандата. Следващите избори ще са на 11 юли Обсъждат окончателните промени в изборния кодекс ГЕРБ връща мандата, Бойко с ново включване във фейсбук Президентът започва консултации с парламентарните групи за правителство БСП подкрепи Радев и Йотова за втори мандат Мнозинството в парламента гласува и прие оставката на кабинета "Борисов 3" Атанас Зафиров: БСП претърпя тежка загуба, искахме да сме първа политическа сила Нинова се запъна: Няма да подавам оставка Ето кои са първите кандидат-депутати на бургаското БСП
Тагове
БСП парламент вот на недоверие
Коментари

Още от последните новини