БСП внася вота на недоверие утре

БСП внася вота на недоверие утре  - E-Burgas.com

БСП внася утре вота на недоверие, съобщиха от пресцентъра на партията. Подписката с мотивите ще бъдат депозирани в деловодството на парламента в понеделник в 14:00 часа.

Преди това в 11:00 часа социалистите ще проведат консултации и с няколко от по-малките извънпарламентарни формации като АБВ, Движение 21, а са поканили на среща и ДБ, но все още чакат отговор. От левицата вече разговаряха с парламентарните сили извън мнозинството и получиха подкрепа за вота от ДПС. Воля пък демонстрираха склонност да ги подкрепят, но все още умуват какво да решат. Независимите не отидоха на среща с БСП.

Червените анонсираха своя вот на недоверие в правителството като следствие от "провала в областта на околната среда и водите" - водната криза в Перник, мръсния въздух и скандала с боклуците от Италия.

Свързани статии
Петър Кънев отново ще води листата на БСП в Бургас Депутатите отхвърлиха предложението за извънредни заседания за актуализация на бюджета БСП започва разговори за съставяне на редовен кабинет ИБГНИ ще се борят за реализация на третия мандат Мъките в парламента продължават! Още търсят решение с проектокабинета, ИТН напусна залата Атанас Зафиров: БСП и ИТН имат почти еднакви виждания за социална политика, здравеопазване и икономика Продължава изслушването на Рашков, този път и Кацаров Атанас Зафиров: Разговорите с ИТН означават, че БСП вече не е партия на статуквото Социалисти искат оставката на Корнелия Нинова с протест пред БСП ИТН и БСП откриха допирни точки
Тагове
БСП парламент вот на недоверие
Коментари

Още от последните новини