БСП внася вота на недоверие утре

БСП внася вота на недоверие утре  - E-Burgas.com

БСП внася утре вота на недоверие, съобщиха от пресцентъра на партията. Подписката с мотивите ще бъдат депозирани в деловодството на парламента в понеделник в 14:00 часа.

Преди това в 11:00 часа социалистите ще проведат консултации и с няколко от по-малките извънпарламентарни формации като АБВ, Движение 21, а са поканили на среща и ДБ, но все още чакат отговор. От левицата вече разговаряха с парламентарните сили извън мнозинството и получиха подкрепа за вота от ДПС. Воля пък демонстрираха склонност да ги подкрепят, но все още умуват какво да решат. Независимите не отидоха на среща с БСП.

Червените анонсираха своя вот на недоверие в правителството като следствие от "провала в областта на околната среда и водите" - водната криза в Перник, мръсния въздух и скандала с боклуците от Италия.

Свързани статии
Фалстарт в парламента: Липса на кворум отложи заседанието Тома Биков: Няма да подаваме оставка Нищо неочаквано: Отново превърнаха в цирк българския парламент Ето я новата зала, където ще се проведе първото заседание на парламента (Снимки) Депутатите се събират за извънредно заседание днес Гласуват петия вот на недоверие към паравителството Депутатите обсъждат петия вот на недоверие срещу правителството Парламентът изслушва Борисов за мерките с кризата Депутати даряват 1/3 от заплатите си за борба с икономическата криза Тестват всички депутати за коронавирус
Тагове
БСП парламент вот на недоверие
Коментари

Още от последните новини