БСП няма да строи Бургас – Александруполис

БСП няма да строи Бургас – Александруполис - E-Burgas.com
[caption id="attachment_48232" align="alignleft" width="300"] Снимка: bulgaria.indymedia.org[/caption] Няма да строим петролопроводът Бургас - Александруполис и за пореден път призовавам хората да не се подвеждат по лъжите на опонентите ни. Това заяви на среща с жителите на кв. Ветрен и град Българово водачът на листата на Коалиция за България ижн. Димчо Михалевски, цитиран от burgas24.bg. Той подчерта, че БСП зачита мнението на бургазлии, които отхвърлиха проекта с местен референдум.

Автомагистрала "Тракия" няма да стигне Бургас до края на летния сезон, прогнозира още водачът на листата на социалистите. По неговите думи основната причина строежът да спре е липсата на финансиране и злоупотребите с отклоняване на средства. "Строителството на магистралата е платено на 82%, а изпълнените дейности са едва на 60%", коментира Михалевски. Той не скри и опасенията си, че в следващите години участъкът от Стара Загора до Карнобат ще се нуждае от сериозен ремонт, тъй като под асфалта има пепел, която тепърва ще създава дефекти.

Михалевски бе категоричен, че няма да дели хората и кметовете по партии, а ще работи с всички еднакво, за да се решат проблемите на народа.

________________________________________________

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари