Борисов: Готови сме за избори на 28 март

Борисов: Готови сме за избори на 28 март - E-Burgas.com

Правителството е готово за провеждане на парламентарните избори на 28 март, заяви във Велико Търново премиерът Бойко Борисов:

"На 28 март има избори, обявени от държавния глава, така че ако някой му е казал различно от това сега да търси оправдание, че ще ги отменя, но това е негово право, изцяло в неговите правомощия. Ние сме готови с медицинският протокол, готови сме с всичко, което сме поели като ангажимент. Не може да даде никой прогноза в света, включително и СЗО, камо ли министър Ангелов", заяви премиерът, цитиран от cross.bg.

Свързани статии
Мнозинството от българите предпочита да гласува с машини за честни избори Официално: В 48-ото Народно събрание влизат 7 партии Бойко Борисов: Народът избра 67%а проатлантически партии, предлагаме преговори с всички Ден за размисъл преди изборите утре Ясен е графикът за обучения на СИК в Бургас СИК посочи местата за гласуване на хората с увреждания в Бургаско Демонстрации как се гласува с машина започват на ключови места в Бургас Започна пробното гласуване, 400 машини вече са из страната Българите зад граница с все по-слаб интерес към изборите МВР пусна телефонна линия за сигнали, свързани с изборите
Тагове
избори бойко борисов
Коментари

Още от последните новини

Светът
Борисов: Готови сме за избори на 28 март - E-Burgas.com

TikTock

Светът
Борисов: Готови сме за избори на 28 март - E-Burgas.com

Африка