Борисов: Готови сме за избори на 28 март

Борисов: Готови сме за избори на 28 март - E-Burgas.com

Правителството е готово за провеждане на парламентарните избори на 28 март, заяви във Велико Търново премиерът Бойко Борисов:

"На 28 март има избори, обявени от държавния глава, така че ако някой му е казал различно от това сега да търси оправдание, че ще ги отменя, но това е негово право, изцяло в неговите правомощия. Ние сме готови с медицинският протокол, готови сме с всичко, което сме поели като ангажимент. Не може да даде никой прогноза в света, включително и СЗО, камо ли министър Ангелов", заяви премиерът, цитиран от cross.bg.

Свързани статии
Разкриват близо 800 секции за българите в чужбина Проверяваме номера и адреса на избирателната ни секция онлайн или със SMS Бургаските тракийци не могат да се явят сами на избори, удрят рамо на „Възраждане“ ЦИК купува нови 1500 машини за 6,5 млн. лв. Областните управители на среща при премиера заради изборите Областният управител Мария Нейкова: Нужни са информационна кампания и обучение за машинното гласуване Зелен светофар от ЦИК за партии и коалиции Партиите в Бургас не постигнаха съгласие за местната РИК Стефан Манов, ЦИК: Това, което няма по света, е смесване на хартия и машини Объркаха ли се борците на статуквото: Избраха единодушно предложения от ГЕРБ за шеф на ЦИК
Тагове
избори бойко борисов
Коментари

Още от последните новини