Без изненада: ГЕРБ обяви, че няма да подкрепи ИТН

Без изненада: ГЕРБ обяви, че няма да подкрепи ИТН - E-Burgas.com

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че е приключило заседанието на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Решението, което са взели, е депутатите на партията да не подкрепят състава на бъдещия кабинет и да гласуват "против". Това е нашето решение, пожелавам им успех, дано имат воля, обяви Борисов.

Партия ГЕРБ и СДС трябва да стоят максимално далеч от отровните партии, тези „партии на промяната“, които не зачитат волята на народа, не се отнасят уважително към избора на хората. Защото не можеш да имаш с 0,5% и да не отчетеш другите към теб, които имат пак толкова.

"Чух Христо Иванов да казва, че са свалили ГЕРБ - ние си изкарахме мандата", посочи лидерът на ГЕРБ.

"Хората на Трифонов знаят езици, но не знаят български, това установих от писмото, което видях", посочи Борисов.

Свързани статии
Бойко Борисов: ГЕРБ ще предложи експертно правителство Бойко Борисов: Народът избра 67%а проатлантически партии, предлагаме преговори с всички Бойко в Бургас: Ако бяхме ние Северният обход щеше да е готов преди осем месеца (Видео) Осъдиха Бойко Борисов да плати 5000 лева за клевета Борисов: Радев много ме обиди като ме сравни с Кирил Петков Още депутати може да напуснат Слави Трифонов Слави Трифонов няма да подкрепи кабинет с премиер Петков или Василев Тошко Йорданов: При Кирил Петков и при Бойко Борисов доминира Азът По-голямата част от българите приемат решението на Слави Трифонов като изнудване Проф. Радулов: Тошко Йорданов ни каза, че сме нищо, защото хората гласували за Слави, а не за нас
Тагове
ГЕРБ Има такъв народ Бойко Борисов
Коментари

Още от последните новини