Без изненада: ГЕРБ обяви, че няма да подкрепи ИТН

Без изненада: ГЕРБ обяви, че няма да подкрепи ИТН - E-Burgas.com

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че е приключило заседанието на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Решението, което са взели, е депутатите на партията да не подкрепят състава на бъдещия кабинет и да гласуват "против". Това е нашето решение, пожелавам им успех, дано имат воля, обяви Борисов.

Партия ГЕРБ и СДС трябва да стоят максимално далеч от отровните партии, тези „партии на промяната“, които не зачитат волята на народа, не се отнасят уважително към избора на хората. Защото не можеш да имаш с 0,5% и да не отчетеш другите към теб, които имат пак толкова.

"Чух Христо Иванов да казва, че са свалили ГЕРБ - ние си изкарахме мандата", посочи лидерът на ГЕРБ.

"Хората на Трифонов знаят езици, но не знаят български, това установих от писмото, което видях", посочи Борисов.

Свързани статии
Бойко Борисов на разпит в ГДНП, отрече да е притежавал кюлчета Борисов: Г-н Радев, Крим не е руски, а грубо окупиран Слави Трифонов призна, че ИТН ще подкрепи ПП Борисов гласувал за промяна на промяната Борисов нарече Радев българоубиец Борисов: При лошия Бойко плащахте 70 лв. за ток цели десет години Проф. Герджиков: Не съм партиен кандидат, очаквам подкрепата на всички граждани СУ заключи: Петър Илиев е плагиатствал Радев призова Борисов да се кандидатира за президент Кои са най-богатите политици у нас?
Тагове
ГЕРБ Има такъв народ Бойко Борисов
Коментари

Още от последните новини