Айтозлия загина в катастрофа на "Тракия" край Карнобат

Айтозлия загина в катастрофа на
Архив БНТ

62-годишен мъж от Айтос загина, а друг бе ранен при жесток удар между два автомобила на АМ "Тракия", на изхода за Карнобат, в посока София, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал снощи около 21.10 ч. на км. 327+300 м. когато лек автомобил "Ауди А3" със сливенска регистрация, управляван от 28-годишен мъж от село Кортен, застига движещият се пред него автовобил "Лада 4х4". Причината, според КАТ, най-вероятно е несъобразена скорост, с която се е движело аудито. При удара загива пътникът на дясната предна седалка на ладата - мъж на 62 г. от Айтос, а водачът - 53-годишен карнобатлия, е транспортиран в УМБАЛ Бургас с контузия в областта на гръдния кош и корема, но без опасност за живота.

Водачите и на двата автомобила са тествани за употреба на алкохол, резултатите са отрицателни. Шофьорът, причинил катастрофата, е проверен и за наркотици, но такива не са открити. Ввзета им е кръв за химичен анализ. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Свързани статии
Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Неадекватен мъж от Карлово подлуди Айтос с бомбички, заплашва полицаи Мобилен ваксинационен пункт срещу ковид за айтозлии до петък Пиян айтозлия се претрепа с триколка Айтос дочака: Осигуриха финансиране за дългоочакван ремонт на две улици Катастрофа с камион блокира едната тангента към София Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник
Тагове
айтос катастрофа
Коментари

Още от последните новини