Автомобилната администрация увеличава екипите по граничните пунктове

Автомобилната администрация увеличава екипите по граничните пунктове - E-Burgas.com
Снимка dariknews.bg

От утре Автомобилната администрация ще увеличи екипите си по граничните пунктове заради нарушения с нерегламентирани превози, съобщава БНР.

Изпълнителният директор на ДАИ Бойко Рановски съобщи, че от началото на седмицата на четирите гранични пункта са спрени от движение 56 буса, а на 9 са свалени регистрационните табели.

„Това, че от тези 56 проверени буса, сме спрели от движение 9, не значи, че спрямо останалите ние няма да предприемем съответните мерки. Събираме информацията. Тези бусове за един по-продължителен период ще започнат да се повтарят като преминавания през границите. Цялата тази информация - кой е бил водачът, кой е бусът, къде е регистриран, на кой е регистриран, ще бъде подадена на компетентните органи - на прокуратура, на НАП за извършване на последващи проверки и се надяваме, че ще се вземе отношение и спрямо тях“.

Днес екипи на Автомобилната администрация, съвместно  с представители на МВР и НАП, извършиха проверка на граничния пункт „Калотина“.

Свързани статии
Започват засилени проверки на камиони и автобуси по пътищата у нас Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Ченгета нахлуха в Кумлука, задържани са няколко лица Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Пиян айтозлия се претрепа с триколка Акция в столицата срещу компания за криптовалута Катастрофа с камион блокира едната тангента към София АПИ: Тръгвайте с автомобили подготвени за зимни условия Полицаят трафикант поиска вкъщи, трябва да се грижи за баба си и дядо си
Тагове
КАТ акция трафик
Коментари

Още от последните новини