Автомобилната администрация увеличава екипите по граничните пунктове

Автомобилната администрация увеличава екипите по граничните пунктове - E-Burgas.com
Снимка dariknews.bg

От утре Автомобилната администрация ще увеличи екипите си по граничните пунктове заради нарушения с нерегламентирани превози, съобщава БНР.

Изпълнителният директор на ДАИ Бойко Рановски съобщи, че от началото на седмицата на четирите гранични пункта са спрени от движение 56 буса, а на 9 са свалени регистрационните табели.

„Това, че от тези 56 проверени буса, сме спрели от движение 9, не значи, че спрямо останалите ние няма да предприемем съответните мерки. Събираме информацията. Тези бусове за един по-продължителен период ще започнат да се повтарят като преминавания през границите. Цялата тази информация - кой е бил водачът, кой е бусът, къде е регистриран, на кой е регистриран, ще бъде подадена на компетентните органи - на прокуратура, на НАП за извършване на последващи проверки и се надяваме, че ще се вземе отношение и спрямо тях“.

Днес екипи на Автомобилната администрация, съвместно  с представители на МВР и НАП, извършиха проверка на граничния пункт „Калотина“.

Свързани статии
Нова пътна акция ни чака през уикенда МВР с данни за акциите на пътя в Бургаско Рено и камион се блъснаха край Атия (Снимки) Нова акция в страната след зачестилите катастрофи Автобус и две леки коли се блъснаха между Бургас и Ветрен (Снимки) KAT започва нова национална операция МВР предвиди алтернативно трасе заради автошествието днес Гледат мярката на убиеца на Милен Цветков Задържаха трима дилъри в един блок в Меден рудник От президентството: Акцията на прокуратурата урони престижа на България
Тагове
КАТ акция трафик
Коментари

Още от последните новини