19-годишен младеж загина в катастрофа край Царево, друг е ранен

19-годишен младеж загина в катастрофа край Царево, друг е ранен - E-Burgas.com
Архив news.bg

19-годишен младеж е загинал в тежка катастрофа днес на пътя между Царево и Лозенец, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал малко след полунощ заради движение с несъобразена скорост и мокра настилка. В Пежото на загиналото момче са се возили още двама негови връстници. Автомобилът е катастрофирал самостоятелно след удар в мантинела.

Шофьорът е починал в бургаската болница, а пострадал един от младежите, получил контузия на черепа, настанен е за лечение в отделение „Неврохирургия” в УМБАЛ - Бургас, без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство.

Свързани статии
След потопа по Черноморието:Какво остана след водната стихия в "Арапя" (ВИДЕО+СНИМКИ) Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Пиян айтозлия се претрепа с триколка Катастрофа с камион блокира едната тангента към София Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник Общински автобус катастрофира в Бургас 65-годишна бургазлийка с 4 счупени ребра отказа хоспитализация след катастрофа Съдът се произнесе за катастрофата, в която загина кметицата Ванча Байлова
Тагове
катастрофа царево лозенец
Коментари

Още от последните новини