15-ката вече ще влиза на летището

15-ката вече ще влиза на летището - E-Burgas.com

“Бургасбус” ЕООД уведомява своите клиенти, че във връзка с ускоряването на летния туристически сезон, считано от 19.07.2021 г., понеделник, се въвежда ново разписание на линия № 15.

За пътниците е важно да знаят, че курсовете, изпълнявани от Автогара Юг, ще са с влизане на територията на Летище Бургас. А в обратна посока – от кв. „Сарафово“ – автобусите ще спират на спирката до кръговото кръстовище.

 

Свързани статии
Б1 и Б2 ще возят безплатно в новогодишната нощ "Бургасбус" с празнично разписание на 6 септември Спират линията Т1 до края на септември заради ремонт на улица Две градски линии с променен маршрут заради катастрофата на "Трапезица" Ремонт ще затрудни движението по улицата пред депото на "Бургасбус" от понеделник Линия 17А отново ще свързва "Меден рудник" и Крайморие през лятото Извънредни автобуси в Бургас във великденската нощ Без услугите на транспортната къща днес, ето къде можете да си заредите картите Транспортна къща няма да работи в събота Промени в градския транспорт заради скъпия ток, от утре без тролеи
Тагове
Бургасбус
Коментари

Още от последните новини