15-ката вече ще влиза на летището

15-ката вече ще влиза на летището - E-Burgas.com

“Бургасбус” ЕООД уведомява своите клиенти, че във връзка с ускоряването на летния туристически сезон, считано от 19.07.2021 г., понеделник, се въвежда ново разписание на линия № 15.

За пътниците е важно да знаят, че курсовете, изпълнявани от Автогара Юг, ще са с влизане на територията на Летище Бургас. А в обратна посока – от кв. „Сарафово“ – автобусите ще спират на спирката до кръговото кръстовище.

 

Свързани статии
Започва изграждането на зарядните станции на градския транспорт в Бургас Промени в графика на "Бургасбус" в Деня на Съединението Допълнителни автобусни курсове заради музикалния фестивал в Бургас Втора автобусна линия ще вози до Крайморие през лятото Нова лятна автобусна линия ще свързва "Изгрев" и "Славейков" От днес автобусите влизат в специалните коридори на бул. "Демокрация" Над 400 бургазлии ползват мобилното приложение на "Бургасбус" "Бургасбус" учестява автобусите със завръщането на учениците в клас Автобус на всеки кръгъл час в новогодишната нощ в Бургас "Бургасбус" със специално разписание по празниците
Тагове
Бургасбус
Коментари

Още от последните новини