15-ката вече ще влиза на летището

15-ката вече ще влиза на летището - E-Burgas.com

“Бургасбус” ЕООД уведомява своите клиенти, че във връзка с ускоряването на летния туристически сезон, считано от 19.07.2021 г., понеделник, се въвежда ново разписание на линия № 15.

За пътниците е важно да знаят, че курсовете, изпълнявани от Автогара Юг, ще са с влизане на територията на Летище Бургас. А в обратна посока – от кв. „Сарафово“ – автобусите ще спират на спирката до кръговото кръстовище.

 

Свързани статии
Извънредни автобуси в Бургас във великденската нощ Без услугите на транспортната къща днес, ето къде можете да си заредите картите Транспортна къща няма да работи в събота Промени в градския транспорт заради скъпия ток, от утре без тролеи Ето как ще се движат автобусите на градския транспорт по празниците Автобус на градския транспорт преминал на червено, "Бургасбус" разследват шофьора Започва изграждането на зарядните станции на градския транспорт в Бургас Промени в графика на "Бургасбус" в Деня на Съединението Допълнителни автобусни курсове заради музикалния фестивал в Бургас Втора автобусна линия ще вози до Крайморие през лятото
Тагове
Бургасбус
Коментари

Още от последните новини