Ремонт ще затрудни движението по улицата пред депото на "Бургасбус" от понеделник

Ремонт ще затрудни движението по улицата пред депото на

Поради ремонтни дейности на ВиК мрежата на улицата пред Автобусното депо на „Бургасбус“ ЕООД, от 16:00 часа на 11 юли, понеделник, до 16:00 часа на 05 август се въвежда временна организация на движението. Придвижването на МПС ще бъде затруднено в различните етапи на строително-ремонтните дейности.

Община Бургас предварително се извинява за причиненото неудобство и разчита водачите на ППС да се съобразяват с въведената временна организация на движение.

Свързани статии
Как изглежда една ремонтирана улица в Бургас (Снимки) Полагат нов асфалт на улица в центъра, утре и другиден въвеждат ограничения "Бургасбус" с празнично разписание на 6 септември ВиК ремонтите в Бургас достигнаха кръстовището между улиците "Шейново" и "Пробуда" Преобразяват още едно междублоково пространство в Бургас (Снимки) Спират линията Т1 до края на септември заради ремонт на улица Временно затварят част от централна улица утре Затварят част от центъра в Бургас заради дейности на ВиК Две градски линии с променен маршрут заради катастрофата на "Трапезица" Въвеждат временна организация на движението в два бургаски квартала
Тагове
ремонт улица бургасбус
Коментари

Още от последните новини