Промени в градския транспорт заради скъпия ток, от утре без тролеи

Промени в градския транспорт заради скъпия ток, от утре без тролеи - E-Burgas.com

Заради драстичния спад на пътници временно се спират някои курсове по линиите от градския транспорт в Бургас. Мярката се налага и заради сложната епидемиологична обстановка.

Инж. Петко Драгнев, управител на "Бургасбус", заяви пред БНТ, че от 26 януари е спряна временно нощната линия. От довечера последните линии ще тръгват половин час по-рано - около 22:20 ч.-22:30 ч.

От 28 януари спира движението на тролейбусни линии Т1 и Т2 заради слабия пътникопоток. Тези линии се дублират със съществуващи автобусни маршрути.

Инж. Драгнев очаква поскъпване на услугата, тъй като и по-високите цени за електроенергия са оказали негативно влияние.

Свързани статии
Извънредни автобуси в Бургас във великденската нощ Автобусни превозвачи получиха над 9,3 млн.лв. помощ Без услугите на транспортната къща днес, ето къде можете да си заредите картите Транспортна къща няма да работи в събота Ето какво е разписанието на автобусите в Бургас утре Повече влакове и автобуси по празниците Ето как ще се движат автобусите на градския транспорт по празниците Масова проверка на автобуси на "Капитан-Андреево" Автобус на градския транспорт преминал на червено, "Бургасбус" разследват шофьора Показаха първите нови електробуси в Бургас - със система за пречистване на въздуха срещу ковид (Снимки)
Тагове
градски транспорт бургасбус автобуси
Коментари

Още от последните новини