Спират линията Т1 до края на септември заради ремонт на улица

Спират линията Т1 до края на септември заради ремонт на улица - E-Burgas.com

Във връзка със стартиране на ремонтни дейности по ВиК мрежата по ул. "Чаталджа", Община Бургас уведомява, че от 10:00 часа на 29.08.2022 г. /понеделник/ до края на месец септември се въвежда временна организация на движението по западното платно на улицата, в участъка от вход/изход на складова база на „Чистота“ ЕООД до магазин за строителни материали „Деплан“. Ще бъде затворено частично платното за движение на ППС в участъка в посока ж.к. „Меден рудник“.

Този участък на трасето на водопровода се намира под контактната мрежа на тролейбусния транспорт, поради което по време на изпълнението на строително-монтажните дейности се налага изключване на електрозахранването. Затова от понеделник, 29.08.2022 г., линия Т1 няма да бъде обслужвана, като до приключване на ремонта, линия Б11, която в голяма степен дублира нейния маршрут, ще се изпълнява с разписание, при което интервалите на движение са учестени.

Община Бургас предварително се извинява за причиненото неудобство и разчита водачите на ППС да се съобразяват с въведената временна организация на движение.

Свързани статии
Затварят временно кръстовището на "Шейново" и "Македония" Започва обновяването на ул. "Шейново" Ремонтират две улици в центъра на Бургас, променят движението от понеделник Правят ремонт на площад в Созопол Нова улица свързва бургаски предприятия с магистрала "Тракия" (Снимки) Временни промени в движението ще има и в "Меден рудник" Б1 и Б2 ще возят безплатно в новогодишната нощ Затварят част от ул. "Шейново" утре Затварят още едно кръстовище в центъра заради ВиК ремонтите В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица
Тагове
бургасбус ремонт улица
Коментари

Още от последните новини