Спират линията Т1 до края на септември заради ремонт на улица

Спират линията Т1 до края на септември заради ремонт на улица - E-Burgas.com

Във връзка със стартиране на ремонтни дейности по ВиК мрежата по ул. "Чаталджа", Община Бургас уведомява, че от 10:00 часа на 29.08.2022 г. /понеделник/ до края на месец септември се въвежда временна организация на движението по западното платно на улицата, в участъка от вход/изход на складова база на „Чистота“ ЕООД до магазин за строителни материали „Деплан“. Ще бъде затворено частично платното за движение на ППС в участъка в посока ж.к. „Меден рудник“.

Този участък на трасето на водопровода се намира под контактната мрежа на тролейбусния транспорт, поради което по време на изпълнението на строително-монтажните дейности се налага изключване на електрозахранването. Затова от понеделник, 29.08.2022 г., линия Т1 няма да бъде обслужвана, като до приключване на ремонта, линия Б11, която в голяма степен дублира нейния маршрут, ще се изпълнява с разписание, при което интервалите на движение са учестени.

Община Бургас предварително се извинява за причиненото неудобство и разчита водачите на ППС да се съобразяват с въведената временна организация на движение.

Свързани статии
Затварят част от ул. "Шейново" утре Затварят още едно кръстовище в центъра заради ВиК ремонтите В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица Монтират камери на бургаско кръстовище, движението в събота ще е затруднено Затварят за месец и част от "Шейново" Затварят поредно кръстовище в Бургас заради ВиК ремонти Продължават ВиК-ремонтите в центъра, временно спират движението по ул. "Търговска" Как изглежда една ремонтирана улица в Бургас (Снимки) Полагат нов асфалт на улица в центъра, утре и другиден въвеждат ограничения "Бургасбус" с празнично разписание на 6 септември
Тагове
бургасбус ремонт улица
Коментари

Още от последните новини