11 000 служители на МВР ще се ваксинират доброволно

11 000 служители на МВР ще се ваксинират доброволно - E-Burgas.com
dw.com

Дали сме заявка за 11 300 служители на МВР, които доброволно ще искат да се ваксинират. Това каза министърът на вътрешните работи Христо Терзийски на брифинг по повод отпуснатите допълнителни средства по бюджета на МВР, предаде "Дарик".

„Зам.-главният секретар на МВР главен комисар Темелакев в член на щаба за ваксиниране. На първото му заседание миналата седмица сме дали заявка за 11 300 служители, които са от структурите на патрулни постове и охранителната полиция, които доброволно ще искат да се ваксинират. Има готовност нашата болница да предприеме необходимите действия. Очакваме доставката на съответните фризери и е направена организацията, за да бъдат ваксинирани служителите“, посочи министърът.„11 300 служителя са заявили, че искат да бъдат ваксинирани от 18 800 служители в цялото министерство. 4 002 са общо регистрираните случаи на заразените служители на МВР от началото на пандемията. В момента са 1 500“, допълни той.

Свързани статии
МВР и НАП влязоха в "Автомагистрали" МВР вече пази оградата на границата с Турция (Видео) Бойко Рашков търси кандидати за 17 вакантни позиции в бургаската полиция По-малко спасители и медицински екипи по морето през септември 612 са образуваните досъдебни производства за търговия с вот до деня за размисъл Бургаска област сред най-разследваните от МВР за търговията с вот Как се търгува вот в Бургаско – от брашно и макарони до опрощаване на борчове Премиерът Стефан Янев: Работата срещу купения вот дава резултати Ври и кипи преди изборите: Задържани са бивш и настоящ служители на ОДМВР-Бургас Девет мъже са задържани в Бургаско за търговия с вот (Снимки)
Тагове
МВР ваксина
Коментари

Още от последните новини