Затварят магистрала "Тракия" между Бургас и Карнобат заради сняг и вятър с над 100 км/ч

Затварят магистрала

Магистрала "Тракия" ще бъде затворена всеки момент заради усложняващата се зимна обстановка на аутобана. Това заявиха за bTV от Областното пътно управление, а причината е образуващите се "фунии" в откритите участъци на магистралата.

Дори да не вали сняг в момента, заради натрупаните преспи и духащият на пориви силен вятър с над 100 км/ч се получава завихряне на пътното платно, а "фуниите" са изключително опасни.

Свързани статии
Турски ТИР и три коли катастрофираха на "Тракия" Пускат поетапно автомобилите на "Тракия" в посока Бургас заради сняг Регионалният министър: Цената на километър на магистралите зависи от терена Регионалният министър: Магистрала "Черно море" между Бургас и Варна ще се строи активно Във Варненско и Добрич сиртуацията остава критична Два са затворените участъци в областта, "Тракия" е отворена и проходима Обстановката към този час: Вижте къде движението е ограничено Рудник - Брястовец е поредният затворен път в Бургаско Опесъчават пътищата около Поморие, няма непроходими участъци в общината Безкрайните ремонти на "Тракия" продължават и днес
Тагове
магистрала тракия зимна обстановка
Коментари

Още от последните новини