Засилен трафик се очаква по пътищата и днес

Засилен трафик се очаква по пътищата и днес - E-Burgas.com

Днес е последния от поредица почивни дни. Очаква се трафикът по пътищата в страната да е засилен. Затова и са поставени патрули на всички ключови точки в страната.

Обикновено най-натоварено е движението по входовете на София, както и по автомагистралите "Хемус" и "Тракия", съобщава Bulgaria ON AIR.

Служителите на реда ще следят за шофиране с превишена скорост, поставянето на предпазни колани и шофиране след употребата на алкохол и наркотици.

 

Свързани статии
АПИ: Тръгвайте с автомобили подготвени за зимни условия Полицаят трафикант поиска вкъщи, трябва да се грижи за баба си и дядо си Шишков: Трафикът, който поемат малкото ни магистрали, е проблем Мъгли и засилен трафик по пътищата у нас В челото сме по трафик на хора! Внимавайте с обявите за работа в чужбина Провеждат поход срещу трафика на хора в Бургас Затварят поредно кръстовище в Бургас заради ВиК ремонти Засилен трафик на границата с Гърция, но няма задръствания Засилен трафик по магистралите до края на седмицата Очаквано! Трафикантката Алла остава зад решетките, ето мотивите на бургаския съд
Тагове
трафик
Коментари

Още от последните новини