Засилен трафик се очаква по пътищата и днес

Засилен трафик се очаква по пътищата и днес - E-Burgas.com

Днес е последния от поредица почивни дни. Очаква се трафикът по пътищата в страната да е засилен. Затова и са поставени патрули на всички ключови точки в страната.

Обикновено най-натоварено е движението по входовете на София, както и по автомагистралите "Хемус" и "Тракия", съобщава Bulgaria ON AIR.

Служителите на реда ще следят за шофиране с превишена скорост, поставянето на предпазни колани и шофиране след употребата на алкохол и наркотици.

 

Свързани статии
Отново интензивен трафик на "Капитан Андреево" Събев обеща спешни мерки за трафика на границата с Турция Поредица почивни дни: Очаква се засилен трафик към Гърция Хиляди българи традиционно се отправят към Одрин, за да пазаруват Очаква се засилен трафик и днес, КАТ с допълнителни проверки Старозагорец натъпка 13 бежанци в Голфа си, хванаха го на изхода на Бургас Потвърдиха най-тежката мярка за трима бургаски каналджии Петков се срещна с Ердоган, обсъдиха и трафика по КПП-тата Облекчават трафика по южната граница МРРБ разработва идеен проект за тунел при Прохода на републиката
Тагове
трафик
Коментари

Още от последните новини