Заповядайте в красивия град Бургас,  за слънчев морски уикенд и истински джаз!

Заповядайте в красивия град Бургас,  за слънчев морски уикенд и истински джаз! - E-Burgas.com

Чуйте Крейг Бейли и музиката на Рей Чарлз и 
възползвайте се от специална 10% отстъпка от цените 
за настаняване в Гранд Хотел и СПА "Приморец"!


Лятото наднича зад рамото на Емо Чолаков. По традиция, всички стягат куфарите "за морето". Заповядайте в Бургас! Тук, ще откриете особената морска лежерност, търсена от всички пътешественици. Тук, ви очакват приключения на остров Света Анастасия и жива хилядолетна история, в Акве Калиде. Тук, нощта винаги е млада, плажът - златен, а освен това, е време за...

Време е за джаз! Време е за Jazzy June Night! На 23-ти юни 2017г. в 19:30 часа на сцената в лятната градина на Гранд Хотел и СПА "Приморец," Бургас, излиза лично джаз изпълнителя Крейг Бейли. Виртуозният щатски саксофонист ще представи музиката на Рей Чарлз, от чийто биг бенд е част от 1987 до 2003г. Музикалното преживяване ще допълнят Петър Салчев - вокал и джаз трио в състав Емил Пехливанов - барабани, Димитър Шанов - контрабас и Станислав Арабаджиев – пиано. Кулинарната компонента на вечерта е поверена на шеф Ивелин Кръстев. Специално за случая, той е приготвил тематично 4-степенно меню. 

Jazzy June Night е най-новото класно събитие, част от концепцията на Гранд Хотел и СПА „Приморец“ – Let’s Get PRIM! Инициативата цели осигуряване на бутикови изживявания и емоции на бургазлии и гостите на града.

Комбинирайте Jazzy June Night с уикенд в луксозния Гранд Хотел и СПА "Приморец" - и използвайте специална отстъпка от 10% от цените за настаняване! Гранда на Бургас е традиция и класа. Тук ще откриете и СПА център на световно ниво. А самият хотел се намира сред зеленината на Морската градина, буквално на крачка от плажа и входа за морска гара!

Бургас - винаги си заслужава. Подарете си истински джаз, директно от извора – с големия Крейг Бейли. Jazzy June Night е уникална бутикова вечер, съвсем подходяща за невероятен старт на летния сезон. Комбинирайте с престой в 5-звездното изживяване на Бургас – Гранд Хотел и СПА „Приморец“ и съвършения летен уикенд е гарантиран!

Цена на куверт за Jazzy June Night: 79.00 лева на човек.

За повече информация и резервации: +359 56 8 12345 | [email protected]

Коментари

Още от последните новини