Започва реализацията на генералния план на движението в Поморие

Започва реализацията на генералния план на движението в Поморие - E-Burgas.com

Във връзка с реализирането на Генерален план за организация на движението, както и оптимизацията на паркирането в централна градска част на. Поморие, от днес започва поетапното поставяне на пътна сигнализиция за промяна посочността на улици. Промяната включва от двупосочни в еднопосочни улици, затваряне на част от тях и др.

От общинската администрация призовават гражданите да проявят търпение, а шофьорите на моторни превозни средства да бъдат особено внимателни и да следят новата сигнализация, за да се избегне объркване и да не се допуска напрежение по улиците.

Свързани статии
В Поморие ударно полагат маркировка и през уикендаПродължава кампанията за Петя от Поморие – жената има спешна нужда от подкрепаБележит творец предизвика фурор на изложбата си в Поморие (Снимки)Съдът отхвърли протеста на прокуратурата срещу болницата в ПомориеТуристическият бранш в Поморие: Липсата на спасители пак ще е сериозен проблем Поморие отново е столица на православиетоОбсъждат създаването на пешеходна зона в Поморие, канят живущите на "Крайезерна" на срещаИ Поморие започва битката с комарите Община Поморие обсъжда с гражданите необходимостта от поемане дългосрочен дългПоморие в готовност за летния сезон, очаква първите туристи
Тагове
поморие
Коментари

Още от последните новини