Задържаха мъж със сребърни накити за над 14 бона на "Капитан Андреево" (Снимки)

Задържаха мъж със сребърни накити за над 14 бона на

Близо 2,9 кг контрабандно пренасяни сребърни бижута откриха митническите служители от ГД „Митническо разузнаване и разследване“. Накитите са били укрити от пътник в автобус, влизащ в страната от Турция преди два дни.

По метода „анализ на риска“ превозното средство е селектирано за проверка. При извършения личен преглед на един от пътниците - мъж с инициали А.Ч. на 39 години, са открити, залепени с кафяв скоч около кръста 14 пакета, съдържащи изделия от бял метал. От умело изработения „сребърен“ пояс митническите служители са извадили общо 219 синджира, 210 чифта обеци, 157 медальона, 570 пръстена, 213 гривни.

Според направената от вещото лице експертиза изделията са от сребро проба 924 с общо тегло 2884 грама на стойност 14 420 лева. На нарушителя, турски гражданин, е съставен акт по Валутния закон.

Галерия
Свързани статии
Контрабанда за 160 хил. лева пресякоха митничарите на Лесово (Снимки) Родните власти хванаха сърбин с 20 кила марихуана за 75 хил.лв. на границата с Турция (Снимки) Жена опита да мине границата с Турция със сребро в сутиена (Снимки) Ето какво пусна митницата на търг, конфискувано на турската граница (Снимки) Митничари пресякоха контрабанда край Малко Търново (Снимки) Митницата пресече контрабанда на цигари скрити в тенекии за босилек (Снимки) Половин милион контрабандни маски, шлемове и ръкавици отиват в полза на държавата Откриха контрабандно злато в кабината на камион на "Капитан Андреево" (Снимки) Ето го тайника, в който младеж опита да пренесе 9,2 кг марихуана в Турция (Снимки) Поредна контрабанда на маски от Турция беше пресечена у нас, отиват за БЧК
Тагове
капитан андреево контрабанда сребро накити
Коментари

Още от последните новини