Висш военен в Украйна: Путин има рак, но му остават още няколко години

Висш военен в Украйна: Путин има рак, но му остават още няколко години - E-Burgas.com

Владимир Путин ще живее и управлява още няколко години, въпреки че има сериозни заболявания, сред които и рак. Това заяви началникът на Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна Кирил Буданов в интервю за "Украинская правда".

"Но не трябва да се надявате, че Путин ще умре утре. Той има поне още няколко години. Независимо дали ни харесва или не, това е така", уточни Буданов.

Той коментира и психическото състояние на руския президент.

"Можем много да спорим за това в какво състояние може да бъде един диктатор, който си мислеше, че след три дни ще превземе цялата страна и ще издигне руското знаме на административната сграда в Киев. И който в третият месец, заявявайки, че има втората по сила армия на света, не може да се справи, по думите му, "с изостаналата недържава Украйна", добави Буданов.

Според информацията, с която украинските служби разполагат, Путин е ограничил значително достъпа на хора до себе си и държи почти всички на разстояние. 

Руският президент вече обмислял кой да го наследи.

"В различни периоди от своето време той мисли за това, избира фаворит. Вече имаше няколко такива хора. Но гледайки някои от неговите маниакални синдроми, вероятно ще се страхува да подготви сериозно наследник. Защото осъзнава, че този наследник може да поиска да заеме стола малко по-рано, отколкото самият Путин иска. И държи всички на определено разстояние. Вярва, че ще управлява вечно. Но няма да е така", допълни Буданов. 

Свързани статии
Коледна пауза на войната в Украйна Русия обяви български журналист за издирване Парламентът одобри военна помощ за Украйна 6 милиона семейства са без ток в Украйна Депутатите гласуват изпращането на военна помощ на Украйна Захарова заплаши НАТО с война Очаква се Путин да направо ново важно съобщение днес МВнР: Българите в Русия най-добре да напуснат страната Започват референдуми в няколко области на Украйна за присъединяване към Русия Руският патриарх призова руснаците: Не се страхувайте от смъртта!
Тагове
Русия Украйна Владимир Путин
Коментари

Още от последните новини