Възползвайте се от офертата за евтини билети за Burgas Jam, ето как

Възползвайте се от офертата за евтини билети за Burgas Jam, ето как - E-Burgas.com

Днес вечерта ще бъде активирана оферта в Грабо с допълнителни 100 промо билета за фестивала Burgas Jam, които ще са с цена 14 лв. Възползвайте се от възможността да си закупите от тях. Така ще ви останат повече пари за дребни удоволствия във фестивалната зона, а там отново ще има напитки, вкусна храна и сувенири.

На 27 юли, събота, на паркинга между Магазия 1 и Морска гара в зоната за обществен достъп на Пристанище Бургас ще се проведе третото издание на фестивала Burgas Jam. Както при първите две, главен герой на събитието отново е китарната музика в цялото й жанрово многообразие. Организаторите обещават да предложат обичайния безкомпромисен откъм качество звук.

Не пропускайте да видите и чуете на живо в Бургас за първи път от 20 години легендарните ФСБ с най-доброто от тяхното творчество, пълни два часа на сцената: https://www.burgas.bg/bg/news/details/1/37717.

Световният посланик на фламенко музиката Луис Гало ще поднесе на публиката горещи испански ритми заедно със своята група Los Caminos De La Guitarra: 

https://www.burgas.bg/bg/news/details/1/37992.

В Burgas Jam 2019 ще участват още няколко професионални китаристи, извадени от своето групарско амплоа - Николай Карагеоргиев, Атанас Недев, Борис Николов, Ангел Демирев, Ивайло Христов и други.

Билети се продават на редовната цена от 18 лв. в Grabo и Еventim, на касите в експоцентър "Флора", Опера, Туристически информационен център и лятната каса до Часовника. 

Коментари

Още от последните новини