Въвеждат временна организация на движението в два бургаски квартала

Въвеждат временна организация на движението в два бургаски квартала  - E-Burgas.com
Kmeta.bg

Община Бургас съобщава, че се извършва реконструкция и изграждане на водопроводна и канализационна мрежа в кв. „Лозово“ и кв. „Долно Езерово“. За целта се въвежда временна организация за пълно затваряне на следните пътни участъци:

- ул. „Димитър Николов“, в участъка от ул. „Кремена“ до ул. „Роза“ в кв. „Лозово“;

- ул. „Арбанаси“, в участъка от ул. „Найден Геров“ до ул. „Доспат“ в кв. „Долно Езерово“;

- ул. „Найден Геров“, в участъка от ул. „Арбанаси“ до ул. „Захари Зограф“ в кв. „Долно Езерово“;

- ул. „Бели Искър“, в участъка от ул. „Астория“ до ул. „Есперанто“ в кв. „Долно Езерово“;

Строително-монтажните дейности стартират от 24.08.2022г./сряда/ и ще продължат един месец. Молим водачите да се съобразяват с въведената временна организация на движение и да използват обходни маршрути.

Поради извършване на ремонтни дейности /възстановяване на пътната настилка и ремонт на тротоарната настилка/ на ул. „Шейново“ в участъка от бул. „Иван Вазов“ до ул. „Хан Крум“ се въвежда временна организация за частично затваряне на пътната отсечка от 24.08.22 г./сряда/ и ще продължи 1 месец. Молим водачите на МПС и пешеходците да преминават с повишено внимание.

Свързани статии
Непочистени храсти и дървета са завзели половината от пътното платно към с.Дюлево, Община Средец (снимки) Леден ад на входа на село Баня Ограничения по пътищата в страната заради снега Затварят временно кръстовището на "Шейново" и "Македония" Започва обновяването на ул. "Шейново" Ремонтират две улици в центъра на Бургас, променят движението от понеделник Правят ремонт на площад в Созопол АПИ ремонтира 3000 км пътища през 2023 Временни промени в движението ще има и в "Меден рудник" АПИ: Тръгвайте с автомобили подготвени за зимни условия
Тагове
път ремонт
Коментари

Още от последните новини