Валери Симеонов: Трябва да се забранят всички обществени прояви още тази седмица

Валери Симеонов: Трябва да се забранят всички обществени прояви още тази седмица - E-Burgas.com

"Чувалите с трупове бяха факт в американските болници, ще станат факт и у нас" заяви зам.-председателят на Народното събрание

В момента няма рестрикции заради коронавируса, те не се налагат по политически причини. Това заяви зам.-председателят на Народното събрание и лидер на НФСБ Валери Симеонов в студиото на Нова телевизия.

Трябва спешно, още тази седмица, да се забранят всички обществени прояви, от всякакъв характер, смята Симеонов. Трябва също да се ограничат учебните занимания на учениците след 4 клас, смята той. Валери Симеонов обаче допълни, че икономическите дейности не трябва да се ограничават заради ковид кризата, защото от тях ще дойдат преходите в държавния бюджет.

"Няма политици, които искат да вземат непопулярни мерки и то само месеци преди изборите. И всички политици у нас са от този десен", коментира Симеонов. "Чувалите с трупове бяха факт в американските болници, ще станат факт и у нас", коментира зам.-председателя на парламента. Той каза също, че е говорил с преимиера Бойко Борисов, но очаква да разговаря по предложенията си лично, не по телефона, като това може би ще е другата седмица. 

Коментари

Още от последните новини