Валежите временно спират, облачно остава по морето

Валежите временно спират, облачно остава по морето - E-Burgas.com

Днес ще преобладава облачно време. На много места все още ще има слаби превалявания от дъжд, по високите полета на Западна България и Предбалкана - от сняг, но до края на деня временно ще спрат, показва прогнозата за времето на НИМХ.

По-късно след обяд от запад облачността ще се разкъса и намалее. Западният вятър ще отслабне и в Дунавската равнина и Източна България ще бъде до умерен. Максималните температури ще са между 4° и 9°.

В планините ще бъде облачно, по върховете и мъгливо. На много места ще има валежи от сняг, под 1000 метра - от дъжд. Ще духа умерен до силен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 1°, на 2000 метра - около минус 6°.

Над Черноморието ще е облачно, с превалявания от дъжд по южното крайбрежие. Ще духа умерен запад-северозападен вятър, който привечер ще отслабне. Максималните температури на въздуха ще са между 6° и 9°. Температурата на морската вода е 7°-9°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Свързани статии
Ветровито време и днес Ветровито днес, с валежи главно в планините И днес разкъсана облачност, до 4 градуса по морето Облачна събота с дъжд в източните райони Облачното и дъждовно време остава и днес Слънчев уикенд, но истинската зима се задава Времето остава топло и днес Слънчево и топло време по Черноморието Предимно слънчево време на Коледа Облачно и ветровито време в неделя
Тагове
време прогноза валежи
Коментари

Още от последните новини