В събота бургазлии отдават почит на Петя Дубарова, Коджакафалията и Петко Росен

В събота бургазлии отдават почит на Петя Дубарова, Коджакафалията и Петко Росен - E-Burgas.com

Община Бургас има традиция всяка година на Архангелова задушница да отдава специално внимание на неколцина заслужили бургазлии. Този път това са Петя Дубарова, Александър Георгиев - Коджакафалията и Петко Росен. Който желае, може да дойде в събота да поднесе цвете и на техния гроб, почитайки паметта им.

Програма за общоградско възпоменание:

10.00 - 10.30 часа - Изпълнение на траурна музика от Духов оркестър при Община Бургас;

10.30 - 11.00 часа - Заупокойна молитва;

11.00 - 11.30 часа - Поднасяне на цветя на гробни места на видни бургаски граждани.

Възпоменанието ще се проведе на площада пред Дом на покойника в Гробищен парк - Бургас.

За безпрепятственото организиране на потока от хора и автомобили, както и за ограничаване на просещи ромски групи, ще бъде създадена организация от ОД на МВР - Бургас, Дирекция УКОРС на Община Бургас и охранителната фирма на Гробищен парк.

Свързани статии
Ремонтите на бургаските болници продължават и през 2021 Добри дни за бургаското летище: Очаква 6 400 чартъра през лятото Вицепремиерът Марияна Николова инспектира мерките на летище Бургас Бургас подобрява условията в сферата на образованието Обновеният "Дом на нефтохимика" посреща публика на 13 януари Слънчев Бургас очаква Новата година с лятно настроение (Снимки) Автобус на всеки кръгъл час в новогодишната нощ в Бургас Хипермаркетите и градският транспорт в Бургас изрядни - спазвали всички мерки Още програми ще подпомагат бургаския бизнес в кризата Конгресен център – Бургас с престижно отличие за развитие на градската среда и културата
Тагове
Бургас черешова задушница гробища
Коментари

Още от последните новини