В събота бургазлии отдават почит на Петя Дубарова, Коджакафалията и Петко Росен

В събота бургазлии отдават почит на Петя Дубарова, Коджакафалията и Петко Росен - E-Burgas.com

Община Бургас има традиция всяка година на Архангелова задушница да отдава специално внимание на неколцина заслужили бургазлии. Този път това са Петя Дубарова, Александър Георгиев - Коджакафалията и Петко Росен. Който желае, може да дойде в събота да поднесе цвете и на техния гроб, почитайки паметта им.

Програма за общоградско възпоменание:

10.00 - 10.30 часа - Изпълнение на траурна музика от Духов оркестър при Община Бургас;

10.30 - 11.00 часа - Заупокойна молитва;

11.00 - 11.30 часа - Поднасяне на цветя на гробни места на видни бургаски граждани.

Възпоменанието ще се проведе на площада пред Дом на покойника в Гробищен парк - Бургас.

За безпрепятственото организиране на потока от хора и автомобили, както и за ограничаване на просещи ромски групи, ще бъде създадена организация от ОД на МВР - Бургас, Дирекция УКОРС на Община Бургас и охранителната фирма на Гробищен парк.

Свързани статии
Д-р Казмин, УМБАЛ-Бургас: След прекаран ковид търсете ревматолог Община Бургас ще участва в изпълнението на важен екологичен проект Община Бургас следи всички възможни програми в подкрепа за бизнеса Бургас се включва в Световния ден на ходенето в неделя Безплатни кардиологични прегледи с измерване на кръвно налягане в Бургас Съобщение от Община Бургас Започва изграждането на зарядните станции на градския транспорт в Бургас Остават седем дни: Запознайте се с всички трасета на "Бургас рън" Концерти, знамена и цветя в Бургас за Съединението Промени в графика на "Бургасбус" в Деня на Съединението
Тагове
Бургас черешова задушница гробища
Коментари

Още от последните новини