В събота бургазлии отдават почит на Петя Дубарова, Коджакафалията и Петко Росен

В събота бургазлии отдават почит на Петя Дубарова, Коджакафалията и Петко Росен - E-Burgas.com

Община Бургас има традиция всяка година на Архангелова задушница да отдава специално внимание на неколцина заслужили бургазлии. Този път това са Петя Дубарова, Александър Георгиев - Коджакафалията и Петко Росен. Който желае, може да дойде в събота да поднесе цвете и на техния гроб, почитайки паметта им.

Програма за общоградско възпоменание:

10.00 - 10.30 часа - Изпълнение на траурна музика от Духов оркестър при Община Бургас;

10.30 - 11.00 часа - Заупокойна молитва;

11.00 - 11.30 часа - Поднасяне на цветя на гробни места на видни бургаски граждани.

Възпоменанието ще се проведе на площада пред Дом на покойника в Гробищен парк - Бургас.

За безпрепятственото организиране на потока от хора и автомобили, както и за ограничаване на просещи ромски групи, ще бъде създадена организация от ОД на МВР - Бургас, Дирекция УКОРС на Община Бургас и охранителната фирма на Гробищен парк.

Свързани статии
Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец Ревматологията на „Бургасмед“ с безплатни прегледи от 12 до 16 февруари Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г Бургазлийката Татяна Ламбова, носителка на титлата Мисис Бургас 2023 г грабна короната на международния конкурс за красота Mrs. Planet
Тагове
Бургас черешова задушница гробища
Коментари

Още от последните новини