В Разград събраха над 3,5 тона капачки за нова линейка

В Разград събраха над 3,5 тона капачки за нова линейка - E-Burgas.com

3,6 тона капачки, събрани от жителите на Разград през последните месеци, бяха предадени днес във Варна, съобщиха от Общината.

Организаторите на кампанията „Аз Вярвам и Помагам" посочиха, че получените средства след рециклирането им ще се използват за закупуване на детска линейка. Транспортирането на капачките се случи с два камиона, осигурени от Общината. Във Варна те бяха посрещнати от координаторите на кампанията за Дочка и Свилен Иванови и главният експерт в отдел „Опазване на околната среда" в Община Разград Диана Димитрова.

Продължават добрите каузи в сферата на здравеопазването, категорични са организаторите. В града има две съоръжения с формата на сърца, в които се събират капачки, в градинката до Регионалната библиотека „Проф. Боян Пенев" и на пазара в ж.к. „Орел".

Свързани статии
Водачът на линейката с мигрантите дал положителен тест на амфетамин (Снимки) Заловиха мигранти в линейка в Бургаско, били облечени като медици Ако събирате капачки, донесете ги утре на Флората Доброволци сглобяват линейка за труднодостъпни терени Ученици от Свети Влас дариха над 1300 лв. за нова линейка в Бургас Цветни мозайки от капачки ще създават настроение в Бургас (Снимки) Линейка обедини общините Несебър и Бяла Мъж почина от COVID-19 в дома си докато чака линейка с часове, проверяват случая
Тагове
капачки линейка
Коментари

Още от последните новини