Ученици от Свети Влас дариха над 1300 лв. за нова линейка в Бургас

Ученици от Свети Влас дариха над 1300 лв. за нова линейка в Бургас - E-Burgas.com

Учениците от 2 “б” клас от ОУ „Св.св. Кирил и Методий“ – Свети Влас дариха 1360 лв. за подпомагане закупуването на оборудвана линейка за отделението по Неонатология към УМБАЛ- Бургас. Парите са събрани чрез дарителската кампания “Смели сърца”, като идеята за участие в нея идва от самите ученици, след разговори в часа на класа за работата на специалистите в това отделение и грижите, които се полагат за недоносените бебета.

Организацията при събирането на средства за благородната  кауза е изключително прецизна, бърза и ефективна и се е провела с подкрепата на родителите и ръководството на училището.  Част от средствата са събрани от самите  учениците – 620 лв., а друга част – 740 лв., чрез дарителски кутии, поставени в различни магазини.

Участието в благотворителни каузи е традиция в ОУ „Св.св. Кирил и Методий“ – Свети Влас. От ръководството на училището изказват благодарност на всички, съпричастни с благородните инициативи на образователната институция.

Свързани статии
Крайбрежна алея в Несебър ще грейне с каменна настилка Нови 102 нови археологически обекта са регистрирани на територията на община Несебър Реконструират пристанище в Несебър с над 7 млн.лв. Несебър попадна в топ 7 на европейска класация за пътешествия Несъгласните с рефередума в Обзор излизат на протест Обявяват прием в три паралелки след завършен 7 клас в Несебър В Несебър вече ще могат да спортуват и през нощта Вятърът стовари част от покрива на блок върху улица в Несебър Община Несебър прие бюджет от 65,2 млн. лв. за 2021, ясни са и приоритетите Несебър отличи най-добрите си спортисти за 2020
Тагове
свети влас линейка дарение кауза несебър
Коментари

Още от последните новини