Ученици от Свети Влас дариха над 1300 лв. за нова линейка в Бургас

Ученици от Свети Влас дариха над 1300 лв. за нова линейка в Бургас - E-Burgas.com

Учениците от 2 “б” клас от ОУ „Св.св. Кирил и Методий“ – Свети Влас дариха 1360 лв. за подпомагане закупуването на оборудвана линейка за отделението по Неонатология към УМБАЛ- Бургас. Парите са събрани чрез дарителската кампания “Смели сърца”, като идеята за участие в нея идва от самите ученици, след разговори в часа на класа за работата на специалистите в това отделение и грижите, които се полагат за недоносените бебета.

Организацията при събирането на средства за благородната  кауза е изключително прецизна, бърза и ефективна и се е провела с подкрепата на родителите и ръководството на училището.  Част от средствата са събрани от самите  учениците – 620 лв., а друга част – 740 лв., чрез дарителски кутии, поставени в различни магазини.

Участието в благотворителни каузи е традиция в ОУ „Св.св. Кирил и Методий“ – Свети Влас. От ръководството на училището изказват благодарност на всички, съпричастни с благородните инициативи на образователната институция.

Свързани статии
Ловци изкопали дюните в Несебър, искали да прекратят достъпа на АТВ-та в района Неизвестни унищожиха част от дюните на плаж в Несебър Отварят кабинет за деца със СОП в училището в Свети Влас "Българската Коледа" събра над 2,7 млн. лева до момента Николай Димитров: Нека запазим чистотата на мислите и действията си Бургаски полицаи дариха 1 480 лв. на семейството на загинал свой колега от Пазарджик Несебър застрашен да отпадне от ЮНЕСКО Водачът на линейката с мигрантите дал положителен тест на амфетамин (Снимки) Заловиха мигранти в линейка в Бургаско, били облечени като медици В Несебър започват нов еко проект край Кошарица
Тагове
свети влас линейка дарение кауза несебър
Коментари

Още от последните новини