Ученици от Свети Влас дариха над 1300 лв. за нова линейка в Бургас

Ученици от Свети Влас дариха над 1300 лв. за нова линейка в Бургас - E-Burgas.com

Учениците от 2 “б” клас от ОУ „Св.св. Кирил и Методий“ – Свети Влас дариха 1360 лв. за подпомагане закупуването на оборудвана линейка за отделението по Неонатология към УМБАЛ- Бургас. Парите са събрани чрез дарителската кампания “Смели сърца”, като идеята за участие в нея идва от самите ученици, след разговори в часа на класа за работата на специалистите в това отделение и грижите, които се полагат за недоносените бебета.

Организацията при събирането на средства за благородната  кауза е изключително прецизна, бърза и ефективна и се е провела с подкрепата на родителите и ръководството на училището.  Част от средствата са събрани от самите  учениците – 620 лв., а друга част – 740 лв., чрез дарителски кутии, поставени в различни магазини.

Участието в благотворителни каузи е традиция в ОУ „Св.св. Кирил и Методий“ – Свети Влас. От ръководството на училището изказват благодарност на всички, съпричастни с благородните инициативи на образователната институция.

Свързани статии
Близо 300 деца прекрачиха прага на науката за първи път в Несебър Талантливата Паола от Несебър постигна нови успехи Морето край Несебър ще ври и кипи, приема държавното по ветроходство Пиян украинец без книжка едва не уби жена в Несебър Мария Нейкова попари фирмата с незаконните чадъри и шезлонги в Несебър Несебър стяга голяма двудневна програма за празника си Пожарни от Несебър и Поморие се бореха с пламъци, застрашаващи сгради на ЮНЕСКО Стойко Танков с ултиматум за скандалните чадъри в Несебър Хотелиер и туристи в спорт за нов плаж в Несебър Общината в Несебър премахва самоволно поставени чадъри и шезлонги под Южния парк
Тагове
свети влас линейка дарение кауза несебър
Коментари

Още от последните новини