В Несебър готови за старта на новата учебна година

В Несебър готови за старта на новата учебна година - E-Burgas.com

В заседателната зала „Мелсас“ кметът на Несебър Николай Димитров се срещна с директорите на общинските училища и детските градини, за да обсъди с тях готовността на образователните заведения за новата учебна година. Засегнати бяха широк спектър от въпроси, свързани с организационната и материално-техническата обезпеченост за новия сезон и мерките за сигурност и превенция срещу разпространението на COVID-19.

Дневният ред на срещата включваше въпроси, относно осигуреността на отоплителния есенно-зимен сезон, необходимостта от мерки за осигуряване безопасността на пътя в районите на детските градини и училищата; освежаване на спортни площадки и площадки по БДП.  Бяха обсъдени и текущи ремотни дейности, които трябва да бъдат изпълнени във възможно  най-кратки срокове.

По време на разговорът кметът  Николай Димитров подчерта, че местната власт  винаги е в готовност да съдейства и помогне на образователните заведения  на  територия на Община Несебър. Той заяви, че с навременна комуникация между институциите може да бъде намерено решение на възникнали казуси и въпроси.

Община Несебър е пряко и отговорно ангажирана с качеството на базите на училищата и детските градини на своята територия и ежегодно отделя  средства от бюджета си за подобряване на средата, в която децата се учат и развиват.

 

Свързани статии
Ловци изкопали дюните в Несебър, искали да прекратят достъпа на АТВ-та в района Неизвестни унищожиха част от дюните на плаж в Несебър Николай Димитров: Нека запазим чистотата на мислите и действията си Несебър застрашен да отпадне от ЮНЕСКО В Несебър започват нов еко проект край Кошарица Три добермана нападнаха жена и кучето й в Несебър Тон и половина електронни отпадъци сърбаха в есенна кампания в Несебър И Несебър ще се бори срещу замърсяването на въздуха от битовото отопление Учници от несебърско село дискутираха върху агресията с представители на МВР Хамаци, панорамен далекоглед и соларни панели за бъдещата екопътека Кошарица - Плазовец
Тагове
Несебър учебна година
Коментари

Още от последните новини