Уникално! Как 17-годишният Велин от Търговската гимназия впечатли световния модел Кайли Дженър (Снимки)

Уникално! Как 17-годишният Велин от Търговската гимназия впечатли световния модел Кайли Дженър (Снимки) - E-Burgas.com

Бургазлии за пореден път могат да се гордеят със свои съгражданин, чиито талант блесна чак зад Океана. Макар и на крехка възраст 17-годишният възпитаник на Търговската гимназия в Бургас Велин Георгиев успя да впечатли световния модел Кайли Дженър.

Именитият подвиг Велин дължи на безспорния си талант – рисуването. Бургазлията се занимава с любимото си хоби от малък, но едва от две години то се превръща в нещо повече за него – занимава се сериозно с това и се надява един ден рисуването да му се отблагодари, както се случва и сега. 

Обект на талантливата му четка са портретите да родни и световни знаменитости. „Рисувал е българските певици Галена, Мария Илиева, Михаела Филева, Гери-Никол, Дарина Йотова и други“, споделиха негови близки. Това се случило и със самата Кайли, както и със сестра и Кендал, които по някакво стечение на обстоятелствата... се забелязали в портретите му.

Известната моделка останала впечатлена от постоянството и упорития труд на младия бургазлия, за това решила да сподели творчеството му със своите фенове от цял свят. Тя публикувала интервю с него в личното си приложение, както и в официалния си сайт, за да могат повече хора да видят и оценят таланта му.

 

Галерия
Коментари

Още от последните новини