УМБАЛ Бургас показва по вайбър недоносените бебета на техните родители

УМБАЛ Бургас показва по вайбър недоносените бебета на техните родители - E-Burgas.com

Предвид създалата се ситуация и назрялата епидемия конкурсът „Мисис Бургас“ 2020 се отлага за друга дата, обявиха организаторите.

„Здравето на участниците , на екипа и гостите на събитието е изключително важно за нас, затова с оглед на тяхната безопасност, взехме решение да преместим конкурса за друга дата. Предвид динамиката, с която се развиват събитията около борбата с COVID 19, все още не можем да кажем, кога ще имаме възможност да проведем събитието“, споделят организаторите. Обмисля се възможността в средата на април да стартира онлайн платформата за електронно гласуване. Така всички почитатели на конкурса ще могат да дадат гласа си за своята фаворитка в надпреварата за титлата „Мисис Бургас“.

„Ежегодно конкурсът се превръща в празник на красотата и емблема на успялата дама, майка и съруга в Морския град. Убедени сме, че борбата на институциите с коронавируса ще дадат резултат и когато това стане, ще реализираме това приказно събитие“, допълват организаторите.

Свързани статии
Рекордьор: УМБАЛ Бургас обучава над 90 бъдещи лекари, медицински сестри и рехабилитатори Бургазлийка създаде забавни стикери за вайбър Бургаска лекарка стана част от глобална кампания на Viber (Видео) 47 хиляди души изтеглиха новите бургаски стикери за вайбър Младоженци се отказват от букетите си, за да дарят парите на Бургаската болница УМБАЛ-Бургас изпитва постоянна нужда от предпазни консумативи Нови и различни техники прилагат ортопедите в УМБАЛ Бургас Вижте кои кабинети за неотложна помощ ще работят в МЦ "Св. Николай Чудотворец" през почивните дни
Тагове
УМБАЛ Бургас вайбър
Коментари

Още от последните новини