Бургазлийка създаде забавни стикери за вайбър

Бургазлийка създаде забавни стикери за вайбър - E-Burgas.com

Пандемията забави дебютната изложба на Павлина, но тя вложи енергията си в друга насока

Често ли пращате стикери, когато чатите с приятелите си? Вече можете да добавите в разговорите си нови, още по-забавни. Особено ако си падате по фотографията. Това е възможно, благодарение на бургаският фотограф Павлина Иванова, която днес, трябваше да открие първата си самостоятелна изложба с любими фотоси, но пандемията я принуди да вложи енергията си още по-иновативно.

Преди месеци тя спечели финансиране за изложбата си от Национален фонд „Култура“, поради което не може да я осъществи на запазената дата – 5 декември 2020. Запазила е нова дата, в началото на следващата година и все пак ще реализира плановете си.

„И тъй като вече бях набрала инерция по подготовката ѝ, използвах тази енергия да се гмурна в нещо съвсем ново за мен. И през последната седмица сътворих нещо много готино, освен това изцяло виртуално“, споделя Павлина, когато решила да създаде стикерите Photgraphy Vibes.

Подбрала подходящи снимки и помолила последователите в страницата й да напишат текстове към тях, без да знаят каква е целта на „играта“. Единствено нейна приятелка, с която ги тествала цяла седмица, знаела за идеята.

„С нея винаги много се забавляваме да си говорим със стикери. Поправях, преправях. Мисля, че като за първи път се получиха доволно добри стикери“, признава Павлина.

Тя кани всеки, който обича да чати със закачливи стикери, да си ги изтегли от линковете по-долу или като сканира QR кода от снимката.

https://bit.ly/3lQO3e8
https://bit.ly/3lQO3e8


 

Свързани статии
Показват вещите на Тончо Русев в изложба Бургаска галерия празнува 25 години с впечатляваща изложба Бургазлии скоро ще се снимат 3D с египетски богове само с един клик Бургас прие ценни шедьоври на Пикасо Бележит творец предизвика фурор на изложбата си в Поморие (Снимки) Деца от Украйна редят изложба в Бургас Бургаски ученици посветиха виртуална изложба на Апостола (Видео) Бургас събира най-добрите майстори в страната в изложба на Ненко Токмакчиев Обсъждат премахването на екостикерите за колите Зуека прави изложба в Бургас
Тагове
стикери вайбър изложба
Коментари

Още от последните новини