Танцова формация „Петлите" и Мисис Бургас 2018' изпратиха поредния си абитуриент

Танцова формация „Петлите

Кристиан е над 10 години в ТФ „Петлите" и е едно от най-успешните деца от домовете в Бургас. Тази година, той е единственият абитуриент на дома за деца, лишени от родителска грижа в Бургас. Винаги е бил до ръководителя си Георги Димитров и ще вземе участие в спектакъла му по повод първата му книга, която ще представи на 11 юни в Летния театър от 20:30 ч. 

От  две години се подготвя да учи в АМТИИ  Пловдив с помощта на Десислава Скъкълова / Балетист в ПФА "Странджа" БУРГАС/ по програмата на Скритите таланти на България. Деси е един от хореографите, които работят с децата от „Петлите" вече трета година. Нейна е заслугата Кристиан да бъде един изключително добър танцьор. 

Кристиан благодари на Вержиния Иванова и на Михаела Стойкова за подкрепата.  Мисис Бургас 2018 г. Вержиния Иванова е и финансов директор на МБАЛ Лайф Хоспитал. Преди близо година, дни след като бе коронясана в конкурса „Мисис Бургас", тя бе човекът, който осигури  лични средства за 10-дневно важно обучение за Крисиан в София. Подкрепата за Крис бе първата благотворителна кауза на Иванова след спечелването на конкурса.  И днес в този важен за Крис ден, тя отново е до него, осигури му прекрасния тоалет и личната си кола, празнично украсена с балони. Но най-важното е, че беше  до него през целия ден и му бе личен шофьор от домът до ресторанта в Слънчев бряг.  Ето защо Кристиан беше  много усмихнат, красив и елегантен абитуриент.  Вержиния не за първи път показва уважението и подкрепата си към „Петлите", това е поредното важно събитие, на което тя застава зад тях. Мисис Бургас 2018 спази обещание, дадено преди година, и с това показа, че титлата не е преходна и ще продължава с благотворителните каузи и подкрепа към нуждаещи се  „Никога няма да забравим какво прави за нас Вержиния Иванова. Изразяваме най-голямо уважение и любов към всички, които помогнаха за Крис да е толкова красив и усмихнат на бала му", споделиха „Петлите".  „Крис – бъди много здрав, следвай мечтите си не се отказвай, знай, че каквото и да стане, ние няма да те оставим, вярвай, мечтай и не казвай думата НЕ! Искаме да чуваме  МОГА, ИСКАМ и ЩЕ СТАНЕ", пожелават на абитуриента приятелите от „Петлите".

Коментари

Още от последните новини