Талантливата Паола от Несебър постигна нови успехи

Талантливата Паола от Несебър постигна нови успехи - E-Burgas.com

Талантът от Несебър Паола Йорданова спечели четири първи места на провелия се във Варна II Международен музикален конкурс „Бъди звезда“. Малката певица участва в две направления – фолклор и вокал. Във втората номинация Паола  се представи в три направления: песен на роден език, поп и музика от филми и мюзикъли.

Певческите способности на участниците оценява жури в състав Етиен Леви, Елица Тодорова и Мими Иванова. Най-вълнуващо за Паола бе да изпее песента „Вода“ и то пред Елица Тодорова, прочула се именно с  етно-дръм  изпълнението на същата мелодия на „Евровизия“ през 2007 г. Представянето на малката певица бе оценено високо. Елица Тодорова поздрави даровитото дете и на пресконференцията сподели, че се гордее с Паола и нейния талант, и й пожела да продължава да прославя България по света.

Свързани статии
Ловци изкопали дюните в Несебър, искали да прекратят достъпа на АТВ-та в района Неизвестни унищожиха част от дюните на плаж в Несебър Николай Димитров: Нека запазим чистотата на мислите и действията си Несебър застрашен да отпадне от ЮНЕСКО В Несебър започват нов еко проект край Кошарица Три добермана нападнаха жена и кучето й в Несебър Тон и половина електронни отпадъци сърбаха в есенна кампания в Несебър И Несебър ще се бори срещу замърсяването на въздуха от битовото отопление Учници от несебърско село дискутираха върху агресията с представители на МВР Хамаци, панорамен далекоглед и соларни панели за бъдещата екопътека Кошарица - Плазовец
Тагове
несебър паола
Коментари

Още от последните новини