Талантливата Паола от Несебър постигна нови успехи

Талантливата Паола от Несебър постигна нови успехи - E-Burgas.com

Талантът от Несебър Паола Йорданова спечели четири първи места на провелия се във Варна II Международен музикален конкурс „Бъди звезда“. Малката певица участва в две направления – фолклор и вокал. Във втората номинация Паола  се представи в три направления: песен на роден език, поп и музика от филми и мюзикъли.

Певческите способности на участниците оценява жури в състав Етиен Леви, Елица Тодорова и Мими Иванова. Най-вълнуващо за Паола бе да изпее песента „Вода“ и то пред Елица Тодорова, прочула се именно с  етно-дръм  изпълнението на същата мелодия на „Евровизия“ през 2007 г. Представянето на малката певица бе оценено високо. Елица Тодорова поздрави даровитото дете и на пресконференцията сподели, че се гордее с Паола и нейния талант, и й пожела да продължава да прославя България по света.

Свързани статии
Близо 300 деца прекрачиха прага на науката за първи път в Несебър Морето край Несебър ще ври и кипи, приема държавното по ветроходство Пиян украинец без книжка едва не уби жена в Несебър Мария Нейкова попари фирмата с незаконните чадъри и шезлонги в Несебър Несебър стяга голяма двудневна програма за празника си Пожарни от Несебър и Поморие се бореха с пламъци, застрашаващи сгради на ЮНЕСКО Стойко Танков с ултиматум за скандалните чадъри в Несебър Хотелиер и туристи в спорт за нов плаж в Несебър Общината в Несебър премахва самоволно поставени чадъри и шезлонги под Южния парк Изградиха дългоочакваното пристанище в Несебър, плаващи пристани и кей за 121 лодки очакват рибарите
Тагове
несебър паола
Коментари

Още от последните новини