Станислава Христова, "Движение 21": Можем да върнем младите хора в Несебър

Станислава Христова,

 Станислава Иванова Христова е кандидат за общински съветник от листата на „Движение 21“ в Несебър. Живее в Слънчев бряг. Завършила е средно образование  в СУ „Любен Каравелов"- Несебър, специалност информатика със засилено изучаване на английски език, както и бакалавър, специалност "Публична администрация" в Бургаски Свободен университет. От десет години насам се занимава професионално с пеене, пише текстове и издава своя авторска музика. Майка е на 6 годишно момиченце.

 Какво Ви привлече към листата за кандидати за общински съветници на „Движение 21“?

 Привлече ме идеята за промяна на модела на досегашните листи с кандидати, също така и това че сме много различни, но обединени около общи идеи и планове.

Какви са Вашите виждания и идеи за развитието на Несебър?

Основните приоритети в програмата на „Движение 21“ са насочени към здравеопазването, образованието, културата, както и реализиране на вече стартиралите големи инфраструктурни проекти в общината.

Какво смятате, че трябва да се промени на местно ниво?

Една огромна промяна както в нашата община, така и в други общини би било завръщането на младите хора. В този ред на мисли, подкрепям напълно идеята за разширяването на гимназията по туризъм в Слънчев бряг и развитието й в бъдеще, проекта за сграда с мултифункционална спортна зала в Слънчев бряг, закрит плувен басейн в Несебър и други.

Проекти, в които смятате, че бихте била полезна?

Като човек на изкуството бих била полезна в проекти в сферата на културата, но също така силно ме вълнуват всякакви проекти, свързани с облагородяването на зелени площи, паркове, градинки, места за отдих и площадки за нашите деца.

Как ще убедите хората в общината да повярват във Вас?

Смятам, че последните години хората се умориха от едни и същи имена на партии, гръмки обещания, които са трудно постижими, опити за купуване и манипулиране на вота и всичко останало, което опорочава думата "политика". Наблюдавам, че хората оценяват личния ми контакт с тях и това че идеите ми са хубави и не толкова трудни за изпълнение. Вярвам, че е ред на нас младите да се постараем да обединим обществото. За да можем да вървим нагоре ни трябва сила и сплотеност, а всичко това зависи от нас. Призовавам гражданите да гласуват за личности, които познават или поне са срещали и припознават техните идеи като свои. Гласувайте по съвест!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Галерия
Коментари

Още от последните новини