Спокоен е трафикът в града и областта

Спокоен е трафикът в града и областта - E-Burgas.com

 Спокоен в трафикът в града и областтал Пътните настилки са сухи, видимостта е добра. Във връзка с провеждане на традиционният празник на кв. "Долно Езерово", част от ул. "Астория", в участъка от ул. "Младост" до ул. "Средногорие", ще бъде изцяло затворена за движение на моторни превозни средства до 2 май. 
На няколко места в област Бургас се извършват ремонтни дейности, информира Фокус. По пътя Камчия-Съединение-Люляково-Череша-Вресово до км 7 се въвежда постоянна организация. Скоростта на движение на МПС се ограничава на 50 км/ч. В споменатия участък от км 7 до км 26 се въвежда временна организация на обект: „Проект транзитни пътища V – ЛОТ 4, участък 3.2, на път ІІІ-7305 Камчия-Съединение-Люляково-Череша-Вресово от км 7+304 до км 26+590. Въведена е ограничение на скоростта 50км/ч. Срокът е до 30.08.2016 г. 
От км 22 до км 39 по пътя от разклона за с. Варовник до кръстовището с пътя Елхово – Бургас се ограничава движението на тежкотоварни автомобили с общо тегло над 10 т. По пътя Веселие-Ясна Поляна в участъка на аварирал мост над река Ропотамо при км 16 е изграден временен път с брод през коритото на реката, въведено е временно ограничение на скоростта до 20 км/ч и забрана за движение на МПС над 12 т. По пътя Черница-Сунгурларе-Чубра се ограничава движението на тежкотоварни автомобили с общо тегло над 10 т. По пътя Царево-Резово на стоманобетонен мост на река Чифчиево дере се ограничава движението на тежкотоварни автомобили с общо тегло над 20 т. По пътя Царево-Ахтопол на км 10 водосток, във връзка с аварийно-възстановителни дейности се въвежда временна организация на движението и ограничение на скоростта на движение до 50 км/ч за всички МПС. Срокът е до 01.06.2016 г. 

Коментари

Още от последните новини