Спират помощите на безработните, лъгали по КПП-тата

Спират помощите на безработните, лъгали по КПП-тата  - E-Burgas.com

Министър-председателят Бойко Борисов разгледа от въздуха строително–монтажните работи на бъдещата площадка на Компресорна станция "Расово", която е част от проекта за разширение на газопреносната инфраструктура на "Булгартрансгаз" от българо-турската до българо-сръбската граница.
 
"Не лъжете полицаите по КПП-тата. Представят декларации, че работят, а получават пари от Бюрото по труда. На такива ще им бъдат спрени помощите. Няма какво да ядеш, защото лъжеш. Ще се проверяват декларация по декларация. Докато не се намери лек, няма да позволим на хората да погинат. Дано Господ да е българин. Може ли истината да е насаждане на страх?". 

"Провокация е искането на частните "Топлофикации" за увеличаване на цените на парното. Ние успяхме да свалим цената на газа с близо 43 %, това е голям успех".
 
"Някои лидери практикуват успокояваща терапия на народа, но не е честно да казвам след 2 седмици ще падне карантината. Няма лекарство или ваксина, светът икономически не знае какво ще прави. Вътрешното напрежение в страните става огромно, затова европейските лидери се оглеждат един в друг. Аз също искам Мутафчийски да ми каже да отпуснем мерките, хората да тръгнат към морето и планините. Като гледам как вървят приходите в бюджета изтръпвам, но после ще се оправим. Пазете се, светът доказа, че няма имунитет. Надявам се, че тази година ще пуснем потока край Видин. Тези с фалшивите деклараци хем носят зараза, хем лъжат. Тежък Великден, единствени ние си затворихме църквите, но се надяваме да е за добро", заяви премиерът.
 
"Това е напредъкът на компресорните станции, най-мощни компресори, които да увеличават напора по Балкански поток. Виждате за един месец какъв напредък има. Тук се работи на пълни обороти. Близо 240 км има положени тръби. Хората видяха как се полагат тръбите", заяви по време на инспекцията по въздух премиерът Борисов.
 
Министър-председателят допълни, че се работи при пълно спазване на противоепидемичните мерки. Борисов подчерта, че в същото време земеделските производители продължават да извършват селскостопанската дейност и полетата са обработени и засети. "Навсякъде трактори и машини, едновременно със земеделието "Балкански поток" си върви. И всички си получават заплатите. В тази криза всяка заплата облекчава и помага, дава възможност да даваме на тези, които нямат", категоричен беше Бойко Борисов.

Свързани статии
80 на сто от работещите у нас са стресирани и недоволни от заплатата Над 7000 украинци са наети на работа у нас Голяма част от бежанците у нас готови да започнат работа Област Бургас е на 11-то място в страната с 1272 лв. средна заплата 6 500 украинци търсят работа в бюрата по труда в големите градове Недостиг на персонал и по-високи заплати в курортите в навечерието на сезона Над 10 хил. са безработните в област Бургас през 2021 година Новият младежки център в Бургас търси активни млади хора за работа Филиалът на НХА в Бургас търси модели за платено позиране Високотехнологична компания назначава 50 служители в Бургас
Тагове
работа
Коментари

Още от последните новини