Седем души починаха от ковид в областта, ръст на заболелите в Приморско

Седем души починаха от ковид в областта, ръст на заболелите в Приморско - E-Burgas.com

Продължава да е висока смъртността от ковид вируса по Южното Черноморие. Общо седем души починаха за последното денонощие в Бургаска област, отчитат данните на РЗИ.

Общо 107 са новите случаи в региона, като прави впечатление високата бройка новозаразени в община Приморско. В южната община новите случаи са 18, което е и рекордна бройка в общината. В Бургас са 63, а във всички останали места в областта са под 5 души. Единствената „чиста“ община е за отчетния период е Сунгурларе.

Едно е медицинското лице заразено с вируса последните 24 часа. Няма пациенти с ковид в Реанимацията на УМБАЛ-Бургас.

Свързани статии
Терени, за строителство на хотели край Приморско се оказаха върху дюни Ето кога сваляме маските Общински съвет - Приморско гласува Бюджет 2021 (НА ЖИВО) Бургас и Царево с висок брой новозаразени с ковид Скочиха новозаразените в областта, четири общини с по над 10 нови случая Глътка въздух в региона: Едва 34 новозаразени с ковид, нито един смъртен случаи 88 са новозаразени в Бургаско, лек спад на новите случаи в страната Бургаска област осъмна с нови 110 случая на коронавирус 913 нови случаи на коронавирус у нас Пожар в Морския клуб в Приморско изпепели няколко лодки
Тагове
коронавирус приморско
Коментари

Още от последните новини