Седем души починаха от ковид в областта, ръст на заболелите в Приморско

Седем души починаха от ковид в областта, ръст на заболелите в Приморско - E-Burgas.com

Продължава да е висока смъртността от ковид вируса по Южното Черноморие. Общо седем души починаха за последното денонощие в Бургаска област, отчитат данните на РЗИ.

Общо 107 са новите случаи в региона, като прави впечатление високата бройка новозаразени в община Приморско. В южната община новите случаи са 18, което е и рекордна бройка в общината. В Бургас са 63, а във всички останали места в областта са под 5 души. Единствената „чиста“ община е за отчетния период е Сунгурларе.

Едно е медицинското лице заразено с вируса последните 24 часа. Няма пациенти с ковид в Реанимацията на УМБАЛ-Бургас.

Свързани статии
552 са новите случаи на ковид, от днес част от мерките падат 41 са новите случаи на ковид в Бургас, двама са починали 6728 пребориха коронавируса за едно денонощие, 535 са новите случаи Половината област без нито един случай на ковид, за първи път и без починали Четирима души починаха от ковид в Бургаско, само три са общините без нови случаи 65 са новозаразените в Бургас, 750 в страната Ропотамо преля, затвориха пътя Приморско - Созопол 753 са новите случаи на ковид, 37 в област Бургас 107 са новозаразени с ковид в Бургас, 867 в страната Драстичен скок на новозаразените с коронавирус в Бургас
Тагове
коронавирус приморско
Коментари

Още от последните новини