Сърф и плажни тенис уроци на шепа златен пясък разстояние от Гранд Хотел и СПА Приморец

Сърф и плажни тенис уроци на шепа златен пясък разстояние от  Гранд Хотел и СПА Приморец - E-Burgas.com

5-звездния хотел предлага отлични възможности за спорт, СПА, здравословно хранене, културни и развлекателни занимания

Гостите на 5-звездния Гранд Хотел и СПА Приморец имат на свое разположение редица възможности за спорт, СПА, здравословно хранене. Хотелът е и инициатор и домакин на редица културни и развлекателни събития, които допълват палитрата забавления и събития "на място".

Спортовете, които Гранд Хотел и СПА Приморец предлага на своите гости са още по-богати през летните месеци. Само на шепа златен пясък разстояние от хотела, се намира Сърф училище "Бургаски морски клуб". Там сертифицирани треньори вещо и с усмивка посрещат в света на кайт- и уиндсърфинга. Възможността за безкрайни водни приключения обхваща и по-малките гости на хотела. Те могат да се включат в специалното детско сърф училище на "Бургаски морски клуб". На свое разположение и малки, и големи имат и треньори по плажен тенис.

Забавленията за деца включват не само весели часове в басейна и на плажа. Един път в седмицата Гранд на Бургас организира съвместно с училище "Френе" занимателни работилници, които се водят от педагози и архитекти.    

Спортовете, които Гранд Хотел и СПА Приморец предлага не само на своите гости, но и на бургазлии и посетителите на морския град са бокс, йога и водна гимнастика комбинирана с иновативния акваспининг. 

Здравословното хранене също е приоритет за Гранд Хотел и СПА Приморец. В Средиземноморски ресторант „Салини“ се предлагат специалитети от кухните с най-много ползи за здравето: японската и средиземноморската. Допълнително, всеки гост може да сподели конкретните си кулинарни предпочитания с шеф-готвач Ивелин Кръстев. Той ще се погрижи в "Салини“, да откриете любимите си ястия и предпочитани здравословни менюта, приготвени специално за вас.

СПА центърът на хотела "6th Sense" предлага огромно разнообразие от различни ритуали, насочени към подобряване характеристиките на тялото и кожата, както и към отличните релакс и пълноценна рекреация. Фризьорски и козметичен салон предлагат първокласна грижа, със съвременна техника и продукти последно поколение. 

Любителите на книги също ще се почувстват обгрижени в Гранд Хотел и СПА Приморец. Съвместно с регионална библиотека "П. К. Яворов", хотелът предоставя възможност на всеки гост да заяви своето любимо четиво, което да го очаква още при пристигането му.

Гранд Хотел и СПА Приморец е и инициатор, организатор, домакин на редица културни и развлекателни събития. На първо място, сред тях е фестивалът на изкуствата Порт Прим Арт Фест, за чиято цялостна логистика и материално осигуряване Гранд на Бургас се грижи. Линия събития "Приморец чете" води в морския град за среща с тяхната публика знакови родни автори, които представят новите си книги в залите на хотела. "Let's get PRIM" от своя страна, е обединяващото мото за развлекателните събития, организирани от Гранда на Бургас. Сред тях са различни концерти, вечери посветени на традициите, включително кулинарни на различни държави, танцови спектакли и други.  

Гранд Хотел и СПА Приморец посреща първите си морски гости през далечната 1959г. Оттогава до днес, 5-звездният хотел инвестира непрестанно в максималния комфорт и уют, като предлага на своите гости мултиплицирано гостоприемство, което обхваща много повече от класно настаняване, на крачка от морето.

Коментари

Още от последните новини