Руски дестантни кораби навлязоха в Черно море

Руски дестантни кораби навлязоха в Черно море - E-Burgas.com

Два големи десантни кораба от руския Северен флот преминаха днес през Босфора и навлязоха в Черно море, предаде ТАСС, като се позова на информиран източник.

По думите му това са "Александър Отраковски" и "Кондопога". По-рано бе съобщено, че на полигони в Крим и прилежащата му черноморска акватория има "проверка след зимния период на обучение на войските от Южния военен окръг" на Русия.

Освен подразделения на Черноморския флот в нея участва 58-а общовойскова армия. В събота под т.нар. Кримски мост в Черно море навлязоха 15 кораба от Каспийската флотилия, посочи ТАСС. (БТА)


 

Свързани статии
Коледна пауза на войната в Украйна Русия обяви български журналист за издирване 6 милиона семейства са без ток в Украйна Учиха деца от Созопол, Черноморец и Атия как да се евакуират Захарова заплаши НАТО с война Очаква се Путин да направо ново важно съобщение днес МВнР: Българите в Русия най-добре да напуснат страната Започват референдуми в няколко области на Украйна за присъединяване към Русия Руският патриарх призова руснаците: Не се страхувайте от смъртта! Сергей Шойгу: Изпращаме 300 000 войници на бойното поле! Войната не е с Украйна, а с колективния Запад
Тагове
русия кораби учение
Коментари

Още от последните новини