Руски дестантни кораби навлязоха в Черно море

Руски дестантни кораби навлязоха в Черно море - E-Burgas.com

Два големи десантни кораба от руския Северен флот преминаха днес през Босфора и навлязоха в Черно море, предаде ТАСС, като се позова на информиран източник.

По думите му това са "Александър Отраковски" и "Кондопога". По-рано бе съобщено, че на полигони в Крим и прилежащата му черноморска акватория има "проверка след зимния период на обучение на войските от Южния военен окръг" на Русия.

Освен подразделения на Черноморския флот в нея участва 58-а общовойскова армия. В събота под т.нар. Кримски мост в Черно море навлязоха 15 кораба от Каспийската флотилия, посочи ТАСС. (БТА)


 

Свързани статии
Русия затваря част от Черно море Топ военни обсъдиха ситуацията в Черноморския регион Руският черноморски флот започна учения в Черно море Преустановяват учебните занятия на учениците от 5 до 12 клас в Бургас? Учениците от 5 до 12 клас остават на дистанционно обучение и този месец Красимир Вълчев: При завръщането на учениците в клас може да има недостиг на учители Министър Вълчев призна: Бави се доставката на компютри за учениците Корабни сирени и шоу с водни оръдия за бургазлии на Никулден Всички ученици в Несебър се обучават в електронна среда Учители искат онлайн училище поне до края на годината
Тагове
русия кораби учение
Коментари

Още от последните новини