Руски дестантни кораби навлязоха в Черно море

Руски дестантни кораби навлязоха в Черно море - E-Burgas.com

Два големи десантни кораба от руския Северен флот преминаха днес през Босфора и навлязоха в Черно море, предаде ТАСС, като се позова на информиран източник.

По думите му това са "Александър Отраковски" и "Кондопога". По-рано бе съобщено, че на полигони в Крим и прилежащата му черноморска акватория има "проверка след зимния период на обучение на войските от Южния военен окръг" на Русия.

Освен подразделения на Черноморския флот в нея участва 58-а общовойскова армия. В събота под т.нар. Кримски мост в Черно море навлязоха 15 кораба от Каспийската флотилия, посочи ТАСС. (БТА)


 

Свързани статии
Русия арестува още един свой журналист Главен редактор на RT: Какъв избор ни оставяте, идиоти? Ядрен удар? Лавров: НАТО е във война с Русия, има риск от ядрена война Митрофанова пак размаха пръст: България да не дава оръжия на псевдогероите на Украйна! Русия започна репетиции за парада на 9 май (видео) Американски дипломат: Путин може да нападне България и Румъния Петко Георгиев: Истинският русофил трябва да е против Путин, защото той унищожава Русия От днес българските пристанища са затворени за руски кораби Христо Грозев: Има доказателства за плащане от руското правителство на български медии Обучават украинците в Бургас безплатно на български език
Тагове
русия кораби учение
Коментари

Още от последните новини