Румен Спецов е новият шеф на НАП

Румен Спецов е новият шеф на НАП - E-Burgas.com
Снимка БГНЕС

С решение на Министерския съвет Галя Димитрова е освободена като изпълнителен директор на Националната агенция за приходите и на длъжността е назначен Румен Спецов.

Румен Спецов е висококвалифициран експерт с над 10 години опит в НАП, както и с експертиза в областта на данъчната политика и законодателство и защитата на националната сигурност. Завършил е Стопанската академия „Д.А. Ценов“ – Свищов, със специалности „Икономика и търговия“ и „Вътрешен финансов контрол“, както и Академията на Министерството на вътрешните работи със специалност „Защита на националната сигурност“. В периода 2009 г. – 2015 г. е работил в Централното управление на НАП, а от 2001 г. до 2006 г. е работил в Териториална дирекция на НАП – Добрич. През последните години е консултант в областта на финансите и данъчното законодателство.

Решението на Министерския съвет е прието неприсъствено.

Свързани статии
От днес декларираме доходите си пред НАП Три добермана нападнаха жена и кучето й в Несебър НАП спря над 130 онлайн сайта за залагане без лиценз Пациент нападна медик докато го лекува От август ще се издават електронни направления за хоспитализация НАП съветва да не се разчита на пощите за данъчните декларации Над 300 хил. тона зърно са открити в база в Камено НАП следи под лупа износа на зърно Увеличават здравните вноски на безработните от април НАП Бургас събра 240 млн. лева просрочени задължения
Тагове
нап румен спецов
Коментари

Още от последните новини