Румънеца и Енчев с уникално шоу на фестивала, гигантска безплатна плескавица за бургазлии довечера

Румънеца и Енчев с уникално шоу на фестивала, гигантска безплатна плескавица за бургазлии довечера - E-Burgas.com

Популярното рап дуо Румънеца и Енчев за пореден път напомни за себе си с невероятно шоу пред бургаската публика . Двамата завършиха концерта по време на гръцката вечер на фестивала „Бургас мези” снощи, в който специално участие взеха звездите Люси и Андреас.

Изпълненията на Ръмънеца и Енчев и тяхната дуетна половинка Мариета, бе специалната изненада за бургазлии, тъй като бяха извън предвидената програма. Местните снощи имаха уникалната възможност да наблюдават първия мач от Европейското първенство на огромен надуваем екран, разположен до лунапарка във фестивала. Излъчването на футболните срещи продължава и днес, а безплатна бира отново ще охлажда страстите на запалянковците.

Поредната изненада, която очаква бургазлии в третата вечер на „Бургас мези”, е огромната 60-сантиметрова плескавица, която сръбският факир на скарата Майстор Миро, ще направи за посетителите. Тя ще бъде раздадена безплатно на всички, които дойдат да мезят. Атрактивното кулинарно творение, е част от специалната сръбска вечер днес.

Черешката на тортата довечера ще бъде концертът на легендата Бобан Здравкович, а малко преди това отново ще се проведе състезание по надяждане с кебапчета. 

Коментари

Още от последните новини