Ропотамо преля, затвориха пътя Приморско - Созопол

Ропотамо преля, затвориха пътя Приморско - Созопол - E-Burgas.com
Архив

Заради проливните дъждове затвориха пътя Созопол - Приморско. Река Ропотамо е преляла, а движението е спряно и в двете посоки, съобщава bTV.

Проливен дъжд през целия ден превърна главния път за Южното Черноморие в море, а тръгналите на път се оказаха във воден капан. Пътят между Созопол и Бургас в двете посоки остана затворен. Много хора не разбраха, че има обходен маршрут през селата и останаха часове в колите си.

Отсечката между Бургас и Черноморец вече е отворена, но пътят между Черноморец и Созопол все още е затворен. Забранен за движение е и участъкът Бургас – Средец при кръстовището за село Дебелт.
 

 

Свързани статии
Созопол отбелязва Освобождението си от османско владичество В Созопол издирват кои създава нерегламентирани сметища В Карловско са притеснени от задаваща се евакуация Откриха незаконни трофеи и дърва за огрев при акция в Приморско (Снимки) В Созопол запретнаха ръкави и почистиха гробищния парк (Снимки) Правят ремонт на площад в Созопол Оранжев код за дъждове налази Южна България Нахлува студен въздух, ще вали на много места в страната Д-р Димитър Германов: Община Приморско записа успешна година, изпълнихме целите си Дядо Коледа идва в Созопол на 25 декември
Тагове
дъжд затворен път созопол приморско бедствие
Коментари

Още от последните новини