Ропотамо преля, затвориха пътя Приморско - Созопол

Ропотамо преля, затвориха пътя Приморско - Созопол - E-Burgas.com
Архив

Заради проливните дъждове затвориха пътя Созопол - Приморско. Река Ропотамо е преляла, а движението е спряно и в двете посоки, съобщава bTV.

Проливен дъжд през целия ден превърна главния път за Южното Черноморие в море, а тръгналите на път се оказаха във воден капан. Пътят между Созопол и Бургас в двете посоки остана затворен. Много хора не разбраха, че има обходен маршрут през селата и останаха часове в колите си.

Отсечката между Бургас и Черноморец вече е отворена, но пътят между Черноморец и Созопол все още е затворен. Забранен за движение е и участъкът Бургас – Средец при кръстовището за село Дебелт.
 

 

Свързани статии
Продължава отводняването и оправянето на щетите в БургаскоКметът на Созопол кани местната общност на публично обсъждане на бюджетаГлобиха концесионера на плажа в Созопол със 7 300 лв. заради дигитеКметът Тихомир Янакиев опроверга концесионера: Няма щети по плажовете в Созопол26 населени места продължават да са без токВъзстановиха движението между Ахтопол и Резово, водите на Велека освободиха пътяКметът на Средец се страхува от всеки интензивен дъжд, ще укрепват общината с 1 млн. леваШофьорът на микробуса в Дебелт не послушал пътни полицаи, четири пътища остават затворениБус с пътници попадна във воден капан в ДебелтДва пътя остават затврени в Созопол
Тагове
дъжд затворен път созопол приморско бедствие
Коментари

Още от последните новини