Ропотамо преля, затвориха пътя Приморско - Созопол

Ропотамо преля, затвориха пътя Приморско - Созопол - E-Burgas.com
Архив

Заради проливните дъждове затвориха пътя Созопол - Приморско. Река Ропотамо е преляла, а движението е спряно и в двете посоки, съобщава bTV.

Проливен дъжд през целия ден превърна главния път за Южното Черноморие в море, а тръгналите на път се оказаха във воден капан. Пътят между Созопол и Бургас в двете посоки остана затворен. Много хора не разбраха, че има обходен маршрут през селата и останаха часове в колите си.

Отсечката между Бургас и Черноморец вече е отворена, но пътят между Черноморец и Созопол все още е затворен. Забранен за движение е и участъкът Бургас – Средец при кръстовището за село Дебелт.
 

 

Свързани статии
В Созопол ликвидираха незаконно сметище Тихомир Янакиев: Две години ме заблуждават за огромни ВиК проекти за 400 млн. лв. Валежи и гръмотевици през следобед и през нощта Нов паркинг за четвърт милион лева изграждат в Созопол Безплатен градски транспорт и плувен маратон за празника на Созопол Утре до обяд слънце, следобед облаци и дъжд Светило в кардиологията ще преглежда по здравна каса в Созопол Рекорден брой градоносни облаци за последните 2 месеца у нас И в неделя ще е облачно и дъждовно Синята зона в Созопол вече е в сила
Тагове
дъжд затворен път созопол приморско бедствие
Коментари

Още от последните новини